View Single Post
Vechi 16.12.2008, 16:29:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

În prealabil postat de ioanhodean
mam lovit la cap sau..sovidiu se da pe noul ierusalm?????

Citat:
În prealabil postat de caesar Vezi mesajul
Asemenea cazuri apar datorita unei legi clare,abia astept sa fie votata noua lege a cultelor unde asemenea bolnavi psihic sa nu mai poata apare public ci sa fie internati in clinici de specialitate,acolo se vor intalni cu Napoleon,Stalin,etc.In noua lege a cultelor zice ca orice om care va imbraca uniforma de maica sau calugar e pasibil de puscarie,e identic cu a purta uniforma de polititst fara sa fii politist.O astfel de lege trebuia sa apara mai demult azi nu ar mai fi existat cazuri gen Tanacu sau cel istorisit aici si multe alte cazuri...

nu degeaba tzi-ai luat nick, pseudonim de caesar,

poi a zis Hristos, datzi cezarului ce este al cezarului shi lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu,

adica datzi dracului ce este al dracului... ca in peshte era asha un ban inghitzit cum a fost inghitzit shi proorocul Iona de chit... shi cu ala l-a dat ca sa fie platit birul... cu banul ala din peshte.

dar multzumesc caesare ca sa shti shi dumneata ca nebunii aia nevicleni, aia sunt cei "saraci in duh" dar dumneata nici nu shtiu ce te dai: medic? politzist? organizator al vietzii shi ordinii publice? preot ce tzii de culte? sau senator ori deputat? aha tu eshti din aia care mai trag cate un picior in victimele aproape nevinovate cum au fost cei de la Tanacu... ca shtim noi dand in ei... dai in mine, shi dand in mine, dai in fabrici shi-n uzine... ca doar... suntem nishte cazuri de dosar... care n-au voie sa iasa in public ci ar trebui tzinutzi in beciurile mai vechi shi mai noi ale securitatzii... nu asta spui? ma iarta ca poate iar am priceput prea multe... punandu-mi increderea in priceperea sau intzelegerea mea... poi nu e a mea shi nici a voastra ci a urmashilor urmashilor noshtrii... adica a stranepotzeii nepotzeilor noshtrii...