View Single Post
Vechi 16.12.2008, 17:54:37
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
...

La final, iată și trei întrebări pentru tine, VSOVI:
[COLOR=purple]Întrebarea 1.[/COLOR] Când a fost încoronat Irineu în fruntea bisericii?
[COLOR=purple]Întrebarea 2.[/COLOR] Când a fost așezat pe scaunul bisericii (întronizat)?
[COLOR=purple]Întrebarea 3.[/COLOR] A reușit el să fie pildă bisericii, odată încoronat și înscăunat?
Aștept 3 răspunsuri concise și la obiect. Divagațiile sunt deja inoportune.
Dacă nu știi, nu-i nici un bai. Dar să fii sincer.

draga Maria Margareta:
-ti-am aratat anterior ca al 7-le patriarh este Daniel, shi el a fost de la Dumnezeu shi a fost Ashezat prin Teoctist.
-Despre Irineu Pop vorbeshte ca altceva CLD, despre cel ce va sta peste toate cultele, adica il va pune peste toate shi i-a dat chemare Hristos ca sa se intareasca in Duhul... dar nu pricepi dumneata, deci este chemat spre Ierusalimul Ceresc, ca shi carmuitor shi nu pe scaunul patriarhal cum le confundatzi voi...
-iar Cetatea Noului Ierusalim sigur ca este toata Romania... iar daca nu vetzi asculta cu duhul blandetzii atunci va mustra Dumnezeu cu ... durere.

voi nu pricepetzi in Duhul cele scrise, in Adevar ca sa cititzi exact ce este scris, ci facetzi nishte conexiuni bizare... caci omul ishi inchipui mereu ca pricepe shi intzelege cum patzim mereu...

deci te-am lamurit? shi-tzi multzumesc ca m-ai ajutat sa ma lamuresc, fiindca eu nu-mi pusesem problema sa shtiu cine este unsul shi cine este al 7-lea patriarh shi cine este chemat sa stea pe scaunul Fiului asha cum Fiul a shezut pe cel al Tatalui...

deci sunt Adevarate Cuvintele date de CLD prin Trambitza Sa, shi nu te mai cazni sa le demonstrezi ca sunt mincinoase caci nu sunt, shi tzi-am arata ca pot fi pricepute corect shi asha cred shi sper ca e corect:

-7.Daniel actualul patriarh al Romaniei, despre el era vorba ca patriarh shi s-a implinit
-Arh Irineu Pop Bistritzenul este chemat ca sa fie alaturi de Hristos la carmuirea intregului Pamant prin Propovaduirea Cetatzii Ierusalimului Cel Nou.
-Regele Mihai I este unsul Sau asemenea Regelui David.

tzi-e clar acum? eu asha am priceput ajutat de tine ca nu mi-am pus inca problema sa aflu asha ceva ca nici nu prea ma interesa astea... pe mine ma interesa cat de adevarate shi frumoase sunt Cuvintele Domnului, de pline de intzelepciune shi de durere, de lacrima amara shi de dragoste... cum de nu se vede din texte? iar ca se vor implini Cuvintele, nu trebuie sa-tzi faci probleme ca sa cautzi sa vezi tu neaparat ca se vor implini sau nu ca sigur se vor implini.... nu-tzi bate capul ca astea nu sunt minciuni... ce e de la Domnul se implineshte, dar nu asha de la sine ci cu cei credincioshi pana la sfarshit ishi duce Domnul planul Sau la indeplinire...

tu umileshti mult shi crezi ca prin asta se poate argumenta... poi prin asta le faci o shi mai mare comoara in ceruri... dar aia e a lor... cand vei incepe sa crezi shi sa rabzi dumneata? ca sa ai un argument?

deci chiar daca vrei sa ma scotzi mincinos shi zapacit, sa shtii ca eu itzi multzumesc ca m-am folosit de tine ca sa-mi luminez nishte Cuvinte pe care nu le citisem sau nu le-am retzinut shi nici nu mi-am pus problema din lipsa de interes, deci itzi multzumesc fiindca m-am folosit shi mi le-am lamurit.

-despre Trambitza, a cata e shi ca e de sus
-despre unsul Sau (regele Mihai I)
-despre Patriarhul al 7-lea de la Domnul adica Daniel
-despre cel chemat la carmuirea intregului Pamant, duhovniceshte shi nu lumeshte, adica arh Pop Bistritzeanul
-ca Romania este Regina Aleasa shi in ea este cetatea Noului Ierusalim care va lumina in fatza Tuturor Neamurilor, a lumii intregi, Cuvantul Lui Dumnezeu, al slavei sale, spre deosebire de cel al Vechi, al Patimirii.

shi daca te-ai uitat atent atunci ai fi observat ca pietricica alba este ashezat cam acolo: Bushteni-Sinaia asha un fel de muntele Sinai.

dar ma mir cum dumneata eshti mai nelamurita de atat vreme care ai citit mai multe de la ei, shi nu ca shi mine care am citit abea abea, ca repede obosesc, dar m-am lamurit prin bunavointza ta intr-o clipita. deci mersi frumos.