View Single Post
Vechi 16.12.2008, 19:38:51
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
oare noi nu suntem cersetori? Nu cerem noi zilinc de la Domnul ceva? El ne alunga? Ne inghionteste? Ne spune mergeti la altul Eu nu am?
...mai rau!!! suntem STAPANI peste Dumnezeu, NU ne convin "poruncile", ba ne si incurca Dumnezeu... ce sa mai caute El in viata omului??? sa ii "strice" LIBERTATEA IN PACAT??? NOI suntem cei care Il consideram pe Dumnezeu SCLAVUL nostru: Doamne da-mi! in stanga si dreapta!!! Cerem de toate... vreau aia, sau cealalata, toate la comanda!!! atunci imediat, ca daca Dumnezeu nu asculta rugaciunea, este tocmai din aceasta OBRAZNICIE fata de El!!! NERUSINARE!!! IRESPONSABILITATE!!! asa e crestinul de azi!! Toate relele nu i se intampla azi omului din cauza pacatului, ci din cauza lui DUMNEZEU!!! si pacatuim cu OBRAZNICIE si apoi ne razvratim pe preot ca nu ne da Sf.Euharistie!!! Halal de crestini am ajuns... Increderea prea mare in El, in IUBIREA lui care a devenit pt noi, cheia NESIMTIRII in pacate! "Lasa ca Dumnezeu IARTA si nu ma lasa ca ma iubeste!" FEREASCA-I DUMNEZEU DE MANIA SA DREAPTA!!!
Reply With Quote