View Single Post
Vechi 17.12.2008, 10:52:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

am sa scriu intre randurile tale desi tzi-am raspuns, dar sigur ca nu asha cum ai fi vrut dumneata ca la interviurile pentru gazeta ca sa scoatetzi senzatzionalul, nefiind atentzi la nimic altceva decat la ridicol, la a face din tzantzar armasar, ori la a denatura intr-un fel de spectacol ieftin explicatziile, shi interpretarile, shi astfel gasind ca ai facut argumentatzie ca sa ia ochii celor naivi... eu tzi-am explicat cum se cuvine, ajungand cu ajutorul dumitale la Adevar, shi tzi-am aratat ce cred ca e shi cum e, dar dumneata vrei sa-tzi mai raspund incaodata potrivit cei ce se indoiesc shi hulesc prin gazete? poi ce o sa faci dumneata, iar o sa te duci la ei, iar o sa citeshti shi iarashi gasind dilema, o sa incepi sa te distrezi venind la mine sa te lamuresc eu, pui nu tzi-am zis ca NU SHTIU? NU AM CITIT cat sa shtiu sa dau raspunsuri la ceva ce n-am citit, iar la ce am citit, shi cu la ce nu am citit decat ajutat de tine, tzi-am dat raspunsurile la care am ajuns. Dumneata ai vrea sa fiu eu Atotshtiutorul shi sa-tzi dau raspunsurile de pe pozitzia de adevar supra exact... Poi pe ala il shtie Dumnezeu... eu itzi raspund din ce am priceput eu, din cat am citit shi corelat cu Cuvantul Lui Dumnezeu din Scripturi shi cu ce shtiu eu in Duhul, dar pana nu traieshti n-ai cum sa shtii, deci s-ar putea sa nu te satisfaca raspunsurile mele nepricepute...

Dar itzi repet, atat cat am citit, shi cat am priceput, shi cat am reushit sa fac, deshi n-am facut mai nimic decat m-am laudat shi m-am desfranat, deci din atat cat am reushit sa citesc shi sa primesc in Duhovnicie, pot sa afirm fara tagada ca este Hristos-Duhul... shi e treaba fiecaruia daca crede sau nu, daca primeshte sau nu, fiecare ishi alege asha cum considera... Sa Lumineze Dumnezeu pe fiecare sa gaseasca Lumina pe care o cauta... Deci eu ma erijez doar in a afirma ca mie imi pare, ca Domnul Este Cel ce vorbeshte, shi a poruncit sa fie scris... acuma, asta nu trebuie sa te tulbure, nici pe tine shi nici pe altzii, caci este scris: "Pashtetzi iarba pe care o Cunoashtetzi"

deci am sa-tzi raspund punctual printre randuri, asha cum vrei tu, ca sa ma potzi prinde cu minciuna sau cu rasrastalmacirea: