Geo, iti admir credinta si ravna de a o tine vie. Dar e greu fratele meu, e foarte greu sa faci cele ce spui. Asa ar trebui insa, cati intoarcem obrazul cand fratele ne greseste? cati nu pastram o unda de neincredere daca cineva ne-a gresit fie si o singura data? Iubirea taina sau negot.. eu imi permit sa spun ca nici pe departe nu stiu ce este Iubirea. Ma refer strict la iubirea dumnezeiasca. Pentru ca iubirea in lume NU exista daca nu are ca radacina pe Hristos. Cele ce simt timerii in ziua de azi sunt atractii, senzualitate, etc. Iubirea pentru a exista are nevoie de Hristos. Temelia, radacina, apa ce o face sa prospere este Hristos! Ceea ce am aflat pana acum nu a fost decat un substitut. Poate au fost crampeie de sclipiri de ravna de a darui iubire. Insa mereu aceasta ravna s-a taransformat in cenusa. Imi spunea odata un parinte ca diavolul cel mai tare te lupta atunci cand ai ravna. Te lupta pentru a te opri din drumul tau.. Se pare ca eu ma opresc adesea si nu din pricina celui rau ci din pricina neputintelor mele. Iubirea adevarata este aceea de a iubi neconditionat si nelimitat. Am eu o vorba, ma simt mai insiguranta cand nu stiu ca sunt iubita.
|