View Single Post
Vechi 17.12.2008, 12:14:05
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Angry Proorocie mincinoasă

VSOVI, îmi cer scuze că un citat dintr-o postare anterioară a fost ciuntit din comoditate, așa că ceva esențial a fost lăsat deoparte. Încerc să corectez această neglijență, printr-o reproducere mai amplă. Această “proorocie” este adresată arhiereului Irineu Pop (fost superior al Așezămintelor ortodoxe românești de la Ierusalim și Iordan și reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Patriarhia Ierusalimului). Sper să-ți fie de folos și să înțelegi mai bine mecanismele ascunse ale luptei pentru putere:
[COLOR=blue]“Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele, de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău. Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va împlini[/COLOR][COLOR=blue]…”[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 10 octombrie 1990)
De împlinit, nu s-a mai împlinit, căci proorocia era mincinoasă. Locul patriarhului l-a luat deja altul, un pic mai destoinic. Iar Irineu l-a scos afară din inimioară pe “Dumnezeul de la Pucioasa” și s-a despărțit definitiv de el.