Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
VSOVI, îmi cer scuze că un citat dintr-o postare anterioară a fost ciuntit din comoditate, așa că ceva esențial a fost lăsat deoparte. Încerc să corectez această neglijență, printr-o reproducere mai amplă. Această “proorocie” este adresată arhiereului Irineu Pop (fost superior al Așezămintelor ortodoxe românești de la Ierusalim și Iordan și reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Patriarhia Ierusalimului). Sper să-ți fie de folos și să înțelegi mai bine mecanismele ascunse ale luptei pentru putere:
[COLOR=blue]“Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele, de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău. Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va împlini[/COLOR][COLOR=blue]…”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 10 octombrie 1990)
De împlinit, nu s-a mai împlinit, căci proorocia era mincinoasă. Locul patriarhului l-a luat deja altul, un pic mai destoinic. Iar Irineu l-a scos afară din inimioară pe “Dumnezeul de la Pucioasa” și s-a despărțit definitiv de el.

|
peste tot cultul bisericesc + sa iei locul Patriarhului = carmauirea intregului Pamant pe scaunul Lui Hristos, cu drug de fier asha cum a stat Hristos pe scaunul Tatalui Sau... deci e vorba de Ierusalimul Cel Nou al Slavei Domnului de sus de la Dumnezeu, este plinirea Apocalipsei pe care Domnul o va duce la indeplinire cu credincioshii sai... iar dumneata vezi ca cei de la Pucioasa ar vrea sa ia locul patriarhului Romaniei... sau sa fie pus pe scunul patriarhal... este vorba de scaunul de sfant shi de Apostol al Ierusalimului cel Nou.... mie asta imi da la socoteala, iar tzie itzi da mereu o lupta pentru putere... pentru duhul minciunii maririi de sine ca o dezbinare ori impreunare desfranata intre fratzi, intre Dumnezeu shi fratzi... ca sa fitzi uneltele shi scula sculata a Duhului Rau... poi e vorba ca Dumnezeu a hotarat sa faca razboi cu via pamantului shi a marii "vai de tine pamant shi mare ca satana s-a
coborat la tine ca shtie ca are putzina vreme" deci pare ca s-a smerit, asha ca tine, la tine, nu?
deci draga Maria-Margareta, nu pe scaun de patriarh il cheama ci pe scaunul Sau, a LUI HRISTOS-DUHUL asha cum a stat shi Domnul pe scaunul lui Dumnezeu... caci o va incununa ca pe o Regina... despre Romania e vorba ca sa lumineze inaintea tuturor popoarelor shi tzarilor LUMII.... dar prin supunere fatza de Sinod, fatza de Patriarh, fatza de Dumnezeu, asha cum s-au mantuit sfintzii, cum au primit Mantuirea de la Dumnezeu.
iar dumneata ii vezi pe cei de la pucioasa ca pe nishte insetatzi de puterea desharta a lumii... poi sa nu fi citit shi ei zilnic din Cuvantul Lui Dumnezeu daca tot ii sunt ucenici? prea ii vezi ca pe ala rau doar pentru ca cineva i-a etichetat ca sectantzi ori mincinoshi.... shi iata ca omul nu vede dincolo de etichete... deci de aia se shi insemneaza unii pe altzii cu tot felul de nume... de hula... ca sa nu vada inima, duhul, asha cum vede Dumnezeu ca sa se smereasca shi sa se ierte shi sa se iubeasca unii pe altzii...
deci ai vazut chemare? la sfanta shi Mare Apostolie... l-a chemat... ca pe Andrei sau Ioan l-a chemat... shi spune ca de aia l-a trimis peste tot ca sa vada shi sa cunoasca tot ce este ca sa poata marturisi nu minciunile cultelor shi credintzele gLumii care cauta sa-l introneze pe antichrist ci sa poata sa marturiseasca Adevarul... cu putere de sus.