View Single Post
Vechi 17.12.2008, 12:54:16
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
e greu fratele meu, e foarte greu sa faci cele ce spui. Asa ar trebui insa, cati intoarcem obrazul cand fratele ne greseste?
"Fara de Mine NU puteti face NIMIC!"
"Toate cate veti cere cu CREDINTA de la Tatal in numele Meu, se va da voua!"
"Ajutorul meu de la Domnul, CEl ce a facut cerul si pamantul"
"Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma vi infricosa?"
"Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi, la loc de pasune acolo m-a salasluit'....
",,,voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor..."
"...in lume necazuri veti avea, dar indrazniti! Eu am biruit lumea!"
....sunt numai cateva din versetele de INTARIRE din Sf.Scriptura si Sf.Evanghelie! CINE ARE CREDINTA, CAT UN GRAUNTE DE MUSTAR, MUTA MUNTII DIN LOC! Eu nu am atata credinta, ma stiu, imi cunosc slabiciunile, patimile, dar CRED IN AJUTORUL LUI DUMNEZEU!!! CREDINTA IN DUMNEZEU ESTE DOVADA IUBIRII NOASTRE FATA DE EL!!! Daca nici Dumnezeu nu ne mai poate ajuta, atunci CINE....??? nu mai este altcineva!!! EL stie si vede tot, sufera pt intreaga faptura ridicata impotriva Lui, pt ca ne IUBESTE... iar noi vrem sa traim fara El... apoi in necaz, la cine alergam de cerem ajutor??? la Dumnezeu!!! NERUSINARE totala fata de Dumnezeu!!! Obraznicie!!!
NU ma tem de nimic atat timp cat tin legatura cu Hristos, atat timp cat nu ma despart de El, atat timp cat El este in mine!!! SI NU vreau sa-L pierd... El e viata mea, si fara El, sunt MORT... in adevaratul sens al cuvantului!!! PUTEM fi lumini ORICUI, daca ne TINEM UNITI CU HRISTOS, atat prin RUGACIUNE, cat si prin Sf.LITURGHIE!!! unde ne IMPARTASIM cu El!!! Minuni mari traim si azi, dar nu le constientizam din cauza pacatelor, ce ne-au astupat ochii sufletesti...
Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne dea putere sa-L marturisim pana la ultima suflare!!! Amin!!!

Fiti binecuvantati!!!
Reply With Quote