View Single Post
Vechi 17.12.2008, 13:59:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
VSOVI,
Ți-am oferit câteva explicații direct pe text. Sper că începe să ți se limpezească
nici daca scrii cat casa, asta nu tzine de replica ci de incapatzanarea de a fi orb, poi nu tzi-am explicat? degeba te-ai invershunat, nu e vorba de patriarhia ecumenica, ca aceea este peste ortodocshi, ci eu observ, banuiesc shi pricep shi cred ca este asha cum tzi-am spus, ce era Ierusalimul cel Vechi, asha este Harazit cel Nou sa fie, adica peste tot Pamnatul, caci daca cel vechi era al patimirii Domnului, Noul Ierusalim este spre slava Domnului,

spui ca sunt contra celor din BOR? cum ar putea sa fie daca mereu se vorbeshte in scrierile lor de la Hristos-Duhul despre ascultarea de Bisericutza, de Preotzi, de monahi shi sfintzi... pana nu li se va lua Harul... shi pana nu se vor imputzina... sau pana nu-i va pune satana sub picioarele lui...

deci draga Maria-Margareta, pe ei poate ca ii doare ca au fost lasatzi balta sau ca vor cei din BOR sa-i faca sa se lepede, shi de asta i-o fi numind asha, pe unii din ei... daca camila pe care o aratzi ar fi reala... dar ma indoisca, pentru ca tot ce scrie acolo este pro Biserica Noastra Stramosheasca... Apostoleasca... dar e vorba shi de Noul Ierusalim Ceresc care se asheaza peste Pamant de sus... shi arh Irineu este chemat ca sa pastoreasca intregul pamant, dar nu rupt de BOR...

deci mie mi s-a limpezit, s-a inseninat, ca ei chiar spun Adevarul, shi tzi-am aratat cum il pricep eu spre folos duhovnicesc, cu Hristos-Dumnezeu, dar dumneata inca te lashi manipulata... shi astfel nu pot decat sa te plang... sperand sa nu te lashi manipulata de "patriarhul ala din vazduh" de arhiconul care ar vrea el sa creeze asha o mare ciuda shi o instalare a sa ca sa i se inchine oamenii, caci shi-l va inscauna pe cel pe care la uns cu toate alifiile shi la otzelit in toate capacanele ca sa lupte shi ca sa poata
sa desfraneze masele... sa-i piarda pana shi pe cei aleshi... echipa aia de scamatori ce se amesteca printre hainele tale... ca sa nu vezi cat de invartoshate tzi-s drumurile shi cat de mult mergi in ispita... ca sa apara la gazeta asha cu litere mari shi groase... "cu capete cu bolduri"... ca un circ, ca un scandal, asha ca shi chipul antchristului ce se va arata printre shtiri, camila ce shade pe camila sau invers, " ferict este cel ce nu va vedea chipul spurcat shi marshav al antchristului ce se va arata printre shtiri, pe uneltele ademenitoare care vor sta in locul icoanelor in casele creshtinilor" (unelte=scule)

deci draga Maria-Margareta... pentru ce te temi ca are dreptate Dumnezeu in ce scire in Cuvantul lui Dumnezeu? daca ajungi sa vezi ca are dreptate, il combatzi cu litere cat casa? shi cum sa n-aiba ca doar El este Dumnezeu....

deci la tine ar trebui sa se faca Lumina shi sa se insenineze... la mine e inca bezna, dar nu din pricina asta... nu din cauzele acestui topic...