Citat:
În prealabil postat de irina1f
Nu stiu ce ii fac acolo, dar sper ca totusi, odata si-odata sa isi dea seama ca nu a facut alegerea cea buna,
trebuie sa existe o cale de intoarcere, a fost candva ortodox, ...
|
Irina, cred ca rugaciunea ta trebuie sa se indrepte ca acea persoana sa stea langa Dumnezeu si apropierea de El sa fie cat mai mare. Un om care sta langa Domnul nu va fi inselat niciodata, Dumnezeu nu se schimba este mereu acelasi, noi suntem schimbatori si ne place de multe ori sa credem ca doar asa cum am inteles noi e bine, dar Dumnezeu e nemarginit si nu putem sa-L limitam la religia/intelegerea noastra
Naivitatea *(pentru ca ai pomenit de ea) o socot calitatea nobila asecolului nostru (desi pe cale de disparitie).
Un naiv este:
- un om sincer fara ascunzisuri si interese
- un curajos care are puterea de a lasa sa-i fie vazute slabiciunile si partile mai putin placute
- a manifesta un dezinteres mare fata de ultimile "nascociri" pacatoase ale lumii in care traim
- un om care nu se teme sa fie aratat cu degetul si ironizat pentru naivitatea sa in necunoastearea ultimelor "tendinte de moda", "locaruri selecte", "telenuvele si show-uri tv"
Numai binecuvantare
Florin Birsan