View Single Post
Vechi 17.12.2008, 16:24:36
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Red face "scula sculată" a lui VSOVI

[COLOR=#993300]VSOVI, ce-ai frate cu [/COLOR][COLOR=red]wertygo[/COLOR][COLOR=#993300],[/COLOR][COLOR=#993300] de îl acuzi că a folosit cuvântul “[/COLOR][COLOR=fuchsia]scule[/COLOR][COLOR=#993300]” fără jenă? Că zici așa:[/COLOR]
[COLOR=blue]“…dar vad ca dumneata ii acuzi cu ceva ce dumneata foloseshti shi chiar scrii fara jena…”[/COLOR]

[COLOR=#993300]VSOVI, VSOVI, hâtrule! Tu[/COLOR][COLOR=#993366] vorbești de jenă? Tu, care tot la două-trei pagini (de exemplu: postările #22, #40, #74, #85 numai pe acest topic… și câte or mai fi pe altele!) ești cu cuvintele acestea (și mai mari decât acesta: [/COLOR][COLOR=fuchsia]scula sculată[/COLOR][COLOR=#993366]) în gură? Păi omul n-a făcut decât să se citeze cuvântul respectiv, preluându-l din [/COLOR]Cuvântul lui Dumnezeu”[COLOR=#993366], pe care-l stimezi frăția ta atâta. Dar ia fii atent aici, cum vorbește “[/COLOR]Cuvântul[COLOR=#993366]”, fără perdea, către ditamai vlădica Irineu Bistriceanul:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ O, copilul Meu iubit, avem amândoi o misiune de împlinit, că Domnul vrea să-Și adune turma cea risipită și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=blue] pe care le-a folosit întru lucrarea Sa.[…] că am făcut chemare [/COLOR][COLOR=teal]să-Mi aduc înapoi[/COLOR][COLOR=blue] pe cei ce au fost mai înainte în lucrul Domnului, pe Veronica de la Vladimirești și pe Ioan, căci ei au lucrat amândoi, și au lucrat pentru Domnul.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 22 octombrie/4 noiembrie 1990)
[COLOR=#993366]Din context reiese că “[/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=#993366]” șfinte pe care vrea să le scoale Domnul din letargie sunt maica Veronica Barbu și preotul Ioan Iovan, rătăciții de la Vladimirești. Le-a sculat, până le-a adunat… că acum s-au culcat amândoi somnul de veci și s-au blegit de tot și trag la aghioase...în cimitir.[/COLOR]
[COLOR=#993366]Te informez că [/COLOR][COLOR=teal]de adus înapoi[/COLOR][COLOR=#993366] nu i-a mai adus pe cei doi șfințișori, Veronica și Ionică , care și-a văzut fiecare de treaba lui. Ba, să ne amintim și faptul că Veronica intrase în conflict cu Verginica, și din cauza ei i s-a luat duhul proorociei. Zice în “Cuvânt”, așa zice: că “[/COLOR][COLOR=#993300]proorocia lui Veronica a mâncat-o pisica[/COLOR][COLOR=#993366]”. Crezi? Vorbesc serios! Cică a invidiat-o pe Verginica… așa , ca între Trâmbițe. Deh! Vanități femeiești! Ia fii atent aici:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica, care[/COLOR][COLOR=blue] este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica, că[/COLOR][COLOR=blue] pe a ei a mâncat-o pisica.[…] Și atunci mult se va jeli Veronica, pentru că a dușmănit pe Verginica…” (11 februarie 1976)[/COLOR]

[COLOR=#993366](à propos, cred că știai că cei doi șfinți , Veronica Barbu și Ioan Iovan sunt și ei două Trâmbițe Apocaliptice? Aaa, nici asta nu știai? Să-mi spui dacă vrei să-ți dau citatul cu pricina din CLD, care îi mărturisește… și spune și ce număr a avut fiecare Trâmbiță – a Patra și a Cincea, dacă nu mă înșel, deschizând drumul Celei De-A Șasea Trâmbițe, Verginica Tudorache-Stoica dela Pucioasa)…… deci încă o proorocie neîmplinită… încă o proorocie mincinoasă.[/COLOR]
De-aia în 1990 vlădica Irineu primește poruncă s-o îmbuneze pe Veronica… poate-poate se va întoarce către pucioși, că de! Era și ea o ditamai Trâmbiță! Dar Veronica s-a ținut tare și și-a jucat cartea ei până la capăt: nici n-a vrut să audă de ei, de pucioșii care în 1976 au asmuțit pisica de i-a mâncat profeția…