-n-am avut nimic cu wertigo ca sa necesite aparare protectoare de la tine.
-chiar crezi ca ironia shi zeflemeau shi indemnul mereu la lepadare ca mint shi-s sectantzi tzine de argumente? chiar nu-tzi dai seama ca batjocareshti shi mishtocareshti in stil gazetaresc? astea tzin de argumente pentru cumpararea gazetei ca sa-shi faca ei circul ce atrage prostimea, dar pe tine te credeam mai cuvincioasa shi nu atat de distrata... shi distractiva, sigur ca pari prietenoasa... dar nu cumva te amageshti neobservand ca Hristos voia sa-i recupereze pe totzi cei pierdutzi? caci cei de la Vlaimireshti deshi au inceput bine s-au pierdut pe parcurs... n-ai cei face ca unii se pierd, shi de aia a mincat-o pisica... cine e pisica? aia ce se lingusheshte shi pizmuieste shi se lacomeshte la carne de pasarica, de vrabiutze... ca nu mai vrea sa stea la panda la gaurile de shoricei. Deci de ce eshti rea shi nu vrei sa vezi durerea din Hristos pentru fiecare sarman care se pierde... caci pentru cei pierdutzi a venit Hristos-Duhul, cuvantul Lui Dumnezeu shi nu pentru dreptzi... asha ca nu shtiu de ce ii tot mishtocareshti... tzi-am zis ca astea nu-s argumente.
de ce vezi asha cu un ochi patimash al necredintzei? de ce nu tzi-l curatzeshti de jegul evenimentelor mondene... de barfa, cu alifie de la pucioshi cum ii numeshti dumneata?
vorbeshti mult prea ushor, la fel de ushor asha cum scriu dumneata shi tare imi pare ca la niciunul n-o sa ne fie prea bine.
caci vom da socoteala de fiecare cuvant deshert... vorbit ori scris...
dar tzi-am raspuns, e dulce shi frumos Cuvantul lui Dumnezeu, tzi tzi l-a facut gLumeail amar... shi vrei sa ma convingi shi pe mine... sper sa nu reusheshti.
|