View Single Post
Vechi 18.12.2008, 09:41:14
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
niciodata nu am simtit in postarile lui Geo.nektarios malitiozitate sau atacuri personale...
...si nici nu ai sa vezi!!!
De ce sa ranesc un suflet spunandu-i DIRECT in fata sau pe forum? daca am ceva de spus spun in mesaj privat! sau generalizez lucrurile in asa fel ca fiecare care citeste sa se regaseasca!!! chiar daca scriu la persoana Intai singular!!! Eu fac asa cum simt!!! SUNT IMPOTRIVA FATARNICIEI, a JOCULUI CU CELE SFINTE, a NEORANDUIELII, sunt impotriva a tot ce e smecheresc si de subtilitate! Trebuie sa fim SINCERI, sa fim NOI INSINE!!! sa fim SERIOSI cu cele sfinte, si sa nu fim batjocoritori mai ales cand vine vorba de Traditie, in sensul ca nu ne convine ceva din ce au lasat prin CANOANE Sf.PArinti, sa ne aratam desteptaciunea "mai mare" decat a lor, decat a Sfintilor! auzi: eu un nemernic sa ma ridic mai sus decat un Sfant!!! Doamne fereste! Va rog sa ma iertati, pana sa ajung la acea Sfintenie eu trebuie sa ma supun ACELOR HOTARARI Sinodale a Sfintilor Parinti! Eu sunt un atom dintr-un ocean, ce pot face eu ca sa curat oceanul de muradrii? NIMIC!!! Asa ca trebuie sa ne SMERIM si sa ASCULTAM (adica sa IMPLINIM, nu numai sa AUZIM) de BISERICA si de Invataturile Sf.Parinti si asa ne vom MANTUI!!!
Fii Binecuvantata MarinAlca!!!
Reply With Quote