View Single Post
Vechi 18.12.2008, 12:20:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

strejer, inca imi eshti frate, dar daca tot o mai ponegreshti pe sf Verginica sa shtii ca te socotesc pierdut...

dar spui ca-s ecumenist shi ca sunt inaintemergatorul autointronarii lui antichrist...

ia te rog, deci te rog sa citeshti macar odata fara patima ce am scris, sa vezi cine este pan-ecumenist? eu sau sherpii pustiului care ii mushca pe razvratitzi in drumul lor spre pamantul fagaduintzei, razvratitzii lui Moisi, asha cum este sf Verginica un fel de moise al vremurilor acestea...

deci citeshte fara patima, fara sa ai impresia ca ash face ce-tzi inchipui dumneata, caci dreapta shi Buna credintza ortodoxa este Paine coborata din cer... dar nu trebuie sa uitzi caci poporul nostru ca data stramosheasca de baza este de a ieshi cu paine shi cu sare inclusiv impotriva dushmanilor ei... dinlauntru sau de afara...

"iar daca sarea ishi pierde gustul? atunci nu ramane decat sa fie aruncata afara ca sa fie calcata in picioare"

te-a deranjat ca in inima omului apare un ecou al Cuvantului lui Dumnezeu?
apare mereu, ceva ce nu este asha cum ai vrea dumneata sa fie... ori eu, ori Dumnezeu, dar daca Hristos il rabda asha cum este dumneata de ce nu il rabzi? doar pentru ca te numeshti strajer?

"au doara" n-ai citit cum i-a mustrat David pe cei care il pazeau pe rege, pe Saul care il prigonea sa-l omoare cand i-a luat sulitza shi vasul cu apa din propriul cort.... avand in inima lui acelashi respect cu marire fatza de unsul Domnului, "o, Domnul meu, o rege" ... iar cand a venit la el amalecitul care shi-a ridicat mana asupra unsului Domnului, asha ca shi dandu-i o veste buna, l-a judecat shi a dat ca sa fie omorat caci shi-a ridicat mana sa asupra Unsului Domnului....

"au doar nu alege Hristos-Duhul" pe cine voieshte ca sa-i fie prooroc? adica sa transmita ce spune Domnul, sa fie ca shi gura Lui? deci de ce te miri ca a ales-o pe sf Verginica? sa nu fie buna dupa parerea cea "dreapta" a unora? sa nu fie vrednica? sa nu fie ascultatoare?

"tu tzi-ai da unul din ochii tai ca sa fie salvata mama ta?"

"tu ai manat turmele satului ca sa aiba parintzii tai o coaje de paine? de micutza fiind?"

"tu ai stat pe linia intai inainte fiarei comunisto-capitaliste shi in fatza medicilor psihiatrii shi a securishtilor ca sa fi transformat intr-o leguma?"

cand o sa te smereshti ca sa vezi adevarul, mai stam de vorba...

iar daca vei citi ce am scris vei observa ca nu sunt pan-ecumenist, shi nimic nu rezulta din ce am scris ca ash fi decat din patimashia ochiului tau... caci eu am zis ca shi sfinztii shi duhovnicii, ca o placa stricata shi un papagal obosit de trandavire "ca pan-ecumenismul este erezia tuturor ereziilor"

deci inainte de a scrie inca un raspuns, te rog frumos sa citeshti ce am scris anterior dar fara patima patimashe... te rog frumos, shi ma iarta ca ti-am dat vre-o replica...

"iar daca nu te vei pocai, atunci voi veni la tine shi-tzi voi mishca sfeshtnicul tau de la locul sau" spune Hristos-Duhul ceva de genul asta (citat din memorie)
Reply With Quote