Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
VSOVI, dragul meu, iar ai uitat să-ți iei pastilele! Hai, că te aștept cu un pahar cu apă în mână... 
|
"medicamente, medicamente" ceva gen vadim...
de ce rastalmaceshti lucrurile cu atata batjocura,
eu tzi-am aratat anterior ca nici un suflet nu a venit Hristos ca sa piarda, din orishice secta ar fi, iar voi asha vorbitzi de parca shtitzi din start cum au fost judecatzi... poi judecata va fi... shi tare ma tem ca multzi dintre cei dintai vor fi pe dinurma shi multzi dintre cei de pe urma vor fi cei dintai...
shi o sa intrebe nedumeritzi multzi dintre ortodocshi, de ce am ajuns in iad? poi pe pamant tu te-ai distrat shi se cade ca acum sa plangi, iar aceshtia pe pamant au plans shi se cade ca acum sa se distreze... in Ceruri.
shi iar o sa intrebe direct pe Domnul, poi de ce totushi in iad ca doar te-am aparat shi am scos draci in numele tau shi am vindecat shi am marturisit shi tzi-am slujit, deci totushi de ce?
shi poate ca Domnul ar raspunde "pentru ca voi shtiatzi shi Ma cunoshteatzi shi nu le-atzi facut iar ei nu Ma cunoshteau shi iata ca le-au facut..."
deci nu mai fi o sculishoara, adica o trompetzica de gazeta de net... spune adevarul daca tot ne povesteshti, fara sa huleshti daca se poate prin interpretari rautacioase... sau pe tine nu te dor? itzi fac placere?
iata tzi-am dat shi tzie un mic medicament... poate cineshtie, credintza ta te va vindeca.