foarte bine ai spus, draga Maria-Margareta,
dar Moshul vazut de Petrache Lupu nu cred sa fi fost chiar Dumnezeu ci unul din cei 24 de batrani, dar intru Dumnezeu, deci era Moshul Dumnezeu... acela care s-a aratat la Salcia Plangatoare, salcie care intre timp s-a uscat, asha ca shi smochinul shi asha cum ar trebui sa faca shi creshtinul.... ascultare.
trambitza a 6-a adica ultima este nu doar Verginica ci totzi care sunt intru proorocia de la Domnul, sora sa, sau Mihaela, cine este Mihaele? sau altzii...
dar ultima trambitza este nu Domnul ci Trambitza Arhanghelului Mihail, cand se va Trambitza invierea mortzilor, unii spre durere shi judecata iar altzii spre Viatza Veshnica in Rai...
dar Domnul este Proorocul... un singur prooroc Hristos-Dumnezeu.
iar invierea nu este asha ca o inviere ce se da la shtiri ca invie oamenii, ca echipa aia de scamatori sataniceshti vor invia pana shi oameni, dar fara nici un folos ci e vorba de invierea spre viatza veshnica, iar aia vin doar sa pacaleasca shi daca te-ai inchinat ca eshti naiv, adio...
deci nu te ashtepta la minuni sataniceshti ce coboara foc din cer inaintea oamenilor sau fac din cele uscate asha tinere shi proaspete sau din orishice bucate shi vin ca aia cu putere sataniceasca vor inshela pana shi pe cei aleshi daca ar putea...
ci Trambitza a 6-a cauta sa invie credincioshii, pe adevaratzii mortzi... adica pe totzi cei pierdutzi de satana shi manatzi fara ca sa shtie sa mearga in iezerul cel veshnic ce arde cu pucioasa... adica moartea a doua, iar trambitzele trambitzeaza pocaintza shi implinirile Apocaliptice, care le va Implini Hristos-Duhul cu cei credincioshi pana la sfarshit... care iubesc dragostea curata shi raiul shi fericirea shi Viatza shi nu pacatele shi moartea...
deci e adevarat, dar tzi-am spus ca nu vroiau sa-l puna ei pe Irineu ca shi Patriarh al 7-lea ci era vorba de Daniel, ca de aia nici nu i-a dat numele, ca el este "de la Mine" spune Domnul, ci pe Irineu l-a chemat Domnul la altceva, la conducerea misiunii pentru intreg Pamantul, conducerea Duhovniceasca a Ierusalimului Cel Nou, dar din cadrul BOR shi nu mai mare ca BOR ci respectand sfantul sinod... shi tot ce tzine de predaniile creshtin-ortodoxe...
daca se citeshte corect cu punct shi virgula shi fara speculatzii desharte shi naivitatzi de tipul intronarilor lumeshti shi tot felul de interese shi invidii shi pizmuiri atunci se va pricepe ce a vrut sa ne transmita Hristos-Duhul... ce de la Tatal Purcede, potrivit pentru zilele acestea shi conform cu Tot Cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu.
dar multzumesc ca macar ai devenit mai putzin patimashe, rau patimashe, ca asha mai pricep shi eu nelamuririle tale ca eu nici n-am prea citit, din lene shi neputintza...
|