Nu vă temeți de lume, biruiți lumea, chiar de va trebui să mințiți pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și adevărată…” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din 2 iunie 1991)
Cum sa mai poti vb cu un om care crede ca [COLOR=Red]minciuna e calea spre adevar[/COLOR]?
Cum sa mai crezi ceva din gura lui cand [COLOR=Red]minciuna[/COLOR] la el [COLOR=Red]este divina[/COLOR]?
Se aseamana pe alocuri acest CLD cu Talmudul evreesc. Pot folosi orice mijloace doar pt atingerea unui "scop divin".
Folositile, si unui copil daca ii zici ar intelege ca nu e nimic divin in a minti si a desparte oameni. Iar Tatal minciunii stiti cine este: offf , n-ar vrea sa fiu la intregirea familiei voastre, cand propriul vostru tata (tatal minciuni) o sa rada de voi si o sa se bucure de iadul vostru.
Stiti cum mai este numit "El Diablo" : tatal minciunii ( pt ca lui minciuna i se pare normala) si chiar divina pt ca el se crede divin, se crede dumnezeu.
Multumesc inca o data d-nei Margareta, pt straja impotriva acestor lupi ce prada adevarul si linistea familiilor.
Iar cand zicea Hristos ca sa nu va duceti nicaieri cand va zice cineva ca vine sfarsitul acesti lideri sectari isi pun mainile la urechi ca toti ceilalti.
Si vrajitoarele vorbesc despre iubirea lui Dumnezeu, invoca numele lui Iisus Hristos, Duhul Sfant dar numai de la Dumnezeu nu sunt, ci de la tatal minciunii, blasfemiatorul, calomiatorul si ratacitul diavol.
Eu chiar ma mir cum in secolul nostru mai reusesc sa pacaleasca oameni .
Mare le va fi mirarea cand la judecata li se va zice de diavol:
V-am mintit , nu va dau raiul ci iadul. dar din legea pe care ati urmat-o ati stiut ca minciuna e permisa. Daca voi mintiti inseamna ca si eu va pot minti.
Ce tragic.