View Single Post
Vechi 20.12.2008, 08:49:48
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petrut-angel Vezi mesajul
Frate "vasinec",am multi prieteni adventisti,penticostali,evanghelici pe care ii respect,....apreciez faptul ca incercati (in modul in care il intelegeti dvs.)sa fiti cat mai aproape de D-zeu,dar......Domnul Iisus Hristos a spus:Eu sunt Calea,Adevarul si Viata.ADEVARUL ESTE MAI PRESUS DE ORICE !!!
Haide-ti sa-l pastram asa cum este el si sa nu-l.......faramitam cu noi doctrine si inovatii care nu-si au rostul....
Frate Petrut (imi face placere sa ma adresez asa- nu vreau sa te copiez), ai dreptate in ceea ce priveste importanta ADEVARULUI. Prin studiul aprofundat al Sfintei Scripturi, nu faramitam nimic, ci cautam sa-L cunoastem cat mai complet pe Cel ce este "Calea, Adevarul si Viata".
"Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vecinica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine."(Ioan 5:39).
Doctrina Sanctuarului, este o denumire cam pompoasa data preocuparii de a intelege lucrarea Mantuitorului, studiind simbolistica de la Sanctuarul pamantesc (lucru pe care il face si Apostolul Pavel, in cartea Evrei cap. 7-10). Aceasta preocupare ne ajuta sa avem o imagine cat mai completa a Mantuitorului si a lucrarii Sale. Are rost o astfel de preocupare? Daca nu, inseamna ca si Apostolul Pavel s-a "complicat", iar unele carti ale Bibliei sunt scrise degeaba.
Reply With Quote