23.12.2008, 09:08:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Draga Geo, dar idea ta am puso in aplicare ceva mai demult. Eu trec si pe pomelnicele mele si pe cei cu care ma "razboiesc" si o fac cu drag. Poate suna aiurea , cate odata si mi se intampla adesea , caut chiar cu gandul sa-mi imaginez omul cu care sunt in contradictie si-l pomenesc chiar cu drag si regret ca s-a ajuns la o situatie "conflictuala". Cat despre cei cu care port discutii pe forum si nu numai, i-am pomenit cu mult drag. Sunt chiar , multi, ce-mi cer sprijin , indrumare, iar pe acestia ii pomenesc mereu. Dau un scurt exemplu, era in urma cu aproape un an , o fata, Georgiana ce scria cu disperare pe forum ca are cosmaruri, nu mai poate dormi, vroia chiar sa se sinucida. Era eleva , dar isi castiga cate un banut si din figuratie in bar ( parca cam asa ceva) . Mult am pomenito, m-am rugat pentru ea, am vorbit ore pe forum pe privat, pe mess . si am reusit sa o scot din starea asta groaznica. A devenit om normal. Ce bucurie mai mare poti avea ca poti ajuta pe cineva ? Ea m-a uitat si nu asta conteaza, pentru ca viata merge inainte, dar ce vroiam a spune, ca si acum o trec pe pomelnic si sunt multi pe care ii trec si fiecare are un loc in șufletul meu, chiar de nu i-am vazut fata catre fata.
|
* * *_iertare pt. greselile de redactare ( gramaticale) - scuze ! ! !