View Single Post
Vechi 23.12.2008, 15:36:32
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Fratele meu nu am treaba cu ce faci si ce ai facut fratia ta, dar EU nu sunt de parerea fratiei TALE, ma intelegi??? Esti unul care ai stat cam departe de Parintele, TU care ai facut deja TEOLOGIA presupune EXEMPLU DE IUBIRE SI IERTARE, de INGADUINTA SI RABDARE!!! NIMIC nu ai dintre acestea!!! Ba inca mai aduci si in sufletele celorlalti URA fata de aproapele!!! Prin CLEVETIREA ta!!! Daca nu stii ce inseamna a CLEVETI si ce inseaman a JUDECA PE APROAPELE (termeni TOTAL diferiti) TE ROG SA REIEI CURSURILE DE MORALA!!! Se pare ca nu l-ati avut pe Pr,Ilie Moldovan, (ca sa ma "laud" si eu cu un NUME MARE in tara, si pe drept numit de catre Sinodali) Marele Profesor de MORALA de la noi din tara, OM TRAITOR nu de fatada, si de aceea nu a stiut nimeni sa va explice, apoi GRAVITATEA MAI ALES A CELEVETIRII!!! Stiu de Pr.David (am facut in seminar) dar nu a scris decat din AUZITE, nici macar BIOGRAFIA Parintelui Visarion nu a scris-o corect!!! Nimic, decat locatie destinatala, ca a stat la Comarnic, atat a stiut, in rest TOTUL E NUMAI ABERATII!!! Ptr.Parintele tau David, si ucenicii pr.Nicodim Mandita sunt "sectanti", si mai la toti a gasit cate ceva care sa nu-i convina si sa ii treca FARA DREPT ca "secte"!!! Pr.David nici nu are Aprobarea Sf.Sinod de a fi publicat cartea desi era din Bucuresti!!! Nu a fost scrisa sub indrumarea a niciunuia dintre Ierarhii Bisericii!!! Ce zici de asta??? este CANONIC???
Cat despre ca ai cunoscut "lucrarea vizionarilor" asta este in mintea ta si din lucrarea dracilor, ca sa te duca in situatia de acum si sa CLEVETESTI!!! NU AI HABAR NIMIC DIN CELE ALE PR.VISARION!!! Asta este ADEVARUL!!! NU-TI CONVINE CEVA, NU AI DECAT FRATE SA MERGI IN ALTA LUME, SA FACI PROPRIUL POPOR SI SA IL EDUCI DUPA CONSTIINTA FRATIEI TALE!!! Daca un madular sufera, sufera tot trupul, daca cineva nu lucreaza pt aproapele, CI SE INDEPARTEAZA, SE FACE URATOR AL LUI DUMNEZEU!!! DE CE? UNDE ESTE IUBIREA SI IERTAREA DE CARE HS NE-A DAT EXEMPLU DE URMAT???? "Oare pe cine va veni la Mine il voi da afara?" spune Hs!!! oare pt DREPTI a venit Hs??? oare nu vrea Hs ca tot pacatosul sa se intoarca la El si sa fie VIU??? ce iubire ai FRATE??? esti crestin??? TRAIESTE MAI INTAI CE AI SI APOI SCOATE DIN FRATIA TA!!! ca din prisosul inimii vorbeste gura!!!

Iarta-ma de duriatate!!! Dar asta-i adevarul, nu sunt nervos deloc!!! dar sunt fff aspru ca nu ma joc cu cele sfinte oricat de minuscule ar fi!!!

Domnul Hristos sa te Binecuvinteze si sa te lumineze ca sa intelegi mai bine!!!
Prietene, iertarea, iubirea si ingaduinta nu sunt in acord cu persistenta aproapelui in greseala. Oricum, cand ai spus ca "TOTUL E NUMAI ABERATII!!! " mi-am dat seama de ce fel de student esti; din pacate nu faci cinste institutiei de invatamant in care incerci sa te formezi.

Poate ai timp sa talmacesti acestea: Ep. I catre Corinteni:

10. Va indemn, fratilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toti sa vorbiti la fel si sa nu fie dezbinari intre voi; ci sa fiti cu totul uniti in acelasi cuget si in aceeasi intelegere.
11. Caci, fratii mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit stire ca la voi sunt certuri;
12. Si spun aceasta, ca fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos!
13. Oare s-a impartit Hristos? Nu cumva s-a rastignit Pavel pentru voi? Sau fost-ati botezati in numele lui Pavel?
Reply With Quote