View Single Post
Vechi 23.12.2008, 17:19:36
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
cand ai spus ca "TOTUL E NUMAI ABERATII!!!" mi-am dat seama de ce fel de student esti; din pacate nu faci cinste institutiei de invatamant in care incerci sa te formezie
cand ai spus ca "TOTUL E NUMAI ABERATII!!!" mi-am dat seama de ce fel de student esti;
Da, [COLOR=red]tot ce zice pr.David despre Pr.Visarion SUNT NUMAI ABERATII!!![/COLOR] Daca NICI macar BIOGRAFIA dansului nu a scris-o corect, ce sa ma mai astept la celelalte??? Stiu si cunosc extrem de bine cartea Pr.David!!! Dar repet intrebarea: CU A CUI BINECUVANTARE A TRECUT CA SI SECTE ACESTE "GRUPARI" ALE UNOR PARINTI AI BOR???? Ce greseala a facut fiecare dintre acesti PARINTI??? Oricum se vede ca NU AI TRAIT CUM TREBUIE SI NU AI ASCULTAT CUVANTUL PR.VISARION ASA CUM TREBUIE!!!
Nu ai trait langa Dansul ca sa cunosti MAI multe!!! Daca ai fi intrat intre "visarionisti" cu duh smerit si fara de "iscoada" ca sa vezi ce fel de oameni sunt, nu te-ar fi sminti NIMIC!!! Asta NU este neaparat legat de "visarioniti", ci de orice alta "grupare" sau PARINTE!!!
Cum in Manastire fiecare tine de DUHOVNICUL si staretul sau, si NU sunt rupti de Biserica, TOT ASA SI PE MINE M-A FORMAT UN PARINTE, CLERIC ORTODOX, de altfel care are UCENICI IERARHI, actuali Sinodali!!! Daca era ceva GRESIT in TOATA ACTIVITATEA SI LUCRAREA PR.VISARION era demult OPRIT de Patriarhul IUSTIN Marina, sau de PF.Iustinian sub a carui obladuire a fost!!! sau de Pr.Arsenie Boca cu care era PRIETEN!!! Deci daca nu stii ceva CONCRET, NU TE AVANTA SA SPUI LUCRURI ABERANTE si de "sminteala" Fratilor, care iti citesc amarnicele cuvinte!!!

"din pacate nu faci cinste institutiei de invatamant in care incerci sa te formezi"
Frate drag, NU DAI RASPUNS Fratia ta de mine in fata lui Hristos, si nu pe fratia te afecteaza asta, si te rog sa ma IERTI de te-am suparat atat de tare!!! Stiu ca sunt extrem de DUR, dar NU MA JOC CU LUCRURILE SFINTE!!! oricat de minuscule sau neimportante ar fi!!!

[SIZE=3]numai un om Bun are atatia dusmani, precum a zis XC: "in lume necazuri veti avea, dar INDRAZNITI! Eu am biruit lumea!" si inca: "daca va uraste pe voi lumea sa stiti ca pe Mine mai intai M-au urat" asa ca merg inainte alaturi de Xc si de Taica Parinte, chiar daca Dansul a plecat la Domnul! Il simt langa mine si ii simt rugaciunile si Binecuvantarea!

INVIDIA E COLOSALA ASTAZI IN LUME! ASTA A ASTUPAT OCHII MULTOR OAMENI SI MAI ALES CELOR CARE SUNT SACERDOTI!!! DZEU SA II MILUIASCA!!!

Cine uraste si dispretuieste un om, nu implineste porunca IUBIRII, se face calcator al ei! La fel si cu porunca IERTARII "gresitilor nostri"! A IUBI INSEAMNA A IERTA!!! IERTAND, TE FACI ASEMENI LUI XC! IUBIND, ESTI IN XC SI XC ESTE IN TINE! [/SIZE]
Reply With Quote