View Single Post
Vechi 23.12.2008, 18:40:10
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Trebuie sa recunosc ca nici eu nu stiu ce sa mai cred de parintele Visarion. Nu l-am cunoscut personal nici nu am citit prea multe despre viata sfintiei sale. Insa, cand parintele s-a mutat la Domnul eram in pelerinaj in Grecia. Am primit un telefon de acasa, m-au anuntat de trecerea la cele vesnice a parintelui V. Am spus tare in autocar, a murit parintele Visarion.. O tacere adanca s-a asternut, toti ma priveau de parca eram ciumata. Eu nici acum NICI in acea clipa nu stiam CINE este parintele Visarion. Am anuntat simplu, atat! Insa, vezi tu frate Geo, erau si 2 parinti cu noi..nu am auzit pe cienva sa spuna daaa mare pierdere a fost un duhovnic bun.. Nu judec , Doamne iarta-ma insa ca un om ce nu l-a cunoscut pe parintele imi pun anumite intrebari. O fi firesc sau nu..numai Domnul stie. Poate tu l-ai cunoscut, poate ai dreptate dar te rugam nu te supara pe noi cei care nu suntem capabili ( vb in numele meu aici) sa iti impartasim bucuria...
cauta sa afli TOT ce am MARTURISIT SINCER despre pr.Visarion si sa il cunosti asa cum eu l-am cunoscut, citind Threadul de la "secte" numit "despre visarionisti, sunt ei buni sau rai?" si daca vei cauta sa fii sincera cu tine, vei gasi pacea, daca cauti sa te convingi si numai sa afli anumite lucruri, nu te vei folosi, depinde de sinceritatea cu care citesti!!! asta e valabil nu numai aci pe forum, ci in toata viata cand te confrunti cu ceva!!! Daca le iei de bune, BUNE le gasesti, daca le iei de rele, RELE le gasesti! spune Arhim.Teofil Paraian!!! Asculta predicile sale de pe site-ul http://ierodiaconvisarion.ro/ si ai sa te convingi singura de ADEVARATA valoare a Sfintiei Sale!!! sa fii binecuvantata, sora Jenica!!!
Reply With Quote