Citat:
În prealabil postat de eduardd
Trebuie sa recunosc ca nici eu nu stiu ce sa mai cred de parintele Visarion. Nu l-am cunoscut personal nici nu am citit prea multe despre viata sfintiei sale. Insa, cand parintele s-a mutat la Domnul eram in pelerinaj in Grecia. Am primit un telefon de acasa, m-au anuntat de trecerea la cele vesnice a parintelui V. Am spus tare in autocar, a murit parintele Visarion.. O tacere adanca s-a asternut, toti ma priveau de parca eram ciumata. Eu nici acum NICI in acea clipa nu stiam CINE este parintele Visarion. Am anuntat simplu, atat! Insa, vezi tu frate Geo, erau si 2 parinti cu noi..nu am auzit pe cienva sa spuna daaa mare pierdere a fost un duhovnic bun.. Nu judec , Doamne iarta-ma insa ca un om ce nu l-a cunoscut pe parintele imi pun anumite intrebari. O fi firesc sau nu..numai Domnul stie. Poate tu l-ai cunoscut, poate ai dreptate dar te rugam nu te supara pe noi cei care nu suntem capabili ( vb in numele meu aici) sa iti impartasim bucuria...
|
Eu tot ce am spus de Pr.Visarion am spus ca unul ce a STAT LANGA DANSUL MAI BINE DE 17 ANI, nu informandu-ma doar de la unii sau altii sau citind aberatiile pr.Petre DAvid sau Pestroiu! sau de la unii care din lucrarea vrajmasului aduc N cuvinte pline de judecata si ura si dusmanie, sau de la unii care au stat pe langa "visarionisti" doar de "iscoada" necautand sa se foloseasca ci sa caute sa vada ce greseli au, ca sa poata arta cu DEGETUL! Asta este LUCRARE DEMINICA, de ca cauta si CLEVETI, nestiind ADEVARUL ci DOAR DIN AUZITE!! sau nestiind macar BIOGRAFFIA pr.Visarion. De aci iti poti da seama de URA vrasmasului contra sfinteniei Pr.Visarion!!!
Fii Binecuvantata!!!