Citat:
În prealabil postat de eduardd
Si totusi de ce adesea spui cele intime ale inimii tale unui necunoscut/necunosute pe net sau oriunde si Nu sotului/sotiei? De ce barbatul isi alege confidenta femeia..dar NU sotia ci o oarecare? De ce femeia alege confident barbatul dar NU sotul ci un oarecare? De ce? Asta nu pot sa inteleg, de ce? Si nu e vorba de discutii amoroase, ci pur si simplu alegi sa iti deschizi inima. De ce? Iertare daca e un subiect nepotrivit dar incerc sa inteleg unele..
|
Pai iti raspund eu draga Jenica pana iti raspunde Geo. Din lasitate ! Lasitatea este o "calitate" a oamenilor in multele neputinte ale lor. Personal , nu m-am ferit a-i spune sotiei tot ce am pe suflet sau in minte. De am fost sau nu inteles in totalitate, asta este alta problema. Si pana la urma, urmei cine pe lumea asta le intelege pe toate ? Dumnezeu ne cunoaste cel mai bine si nici cel mai mic gand nu scapa fara a fi stiut. Deci revenind, lasitatea este cea vinovata in cele ce ai intrebat. Precum si copilul isi cauta un confident strain in afara proprilor parinti , asa si omul matur, caci lasitatea , barbatia abordarii unor probleme , dintre cele mai diverse, duce la gasirea unor sfatuitori straini. Poate fi si o lipsa de maturitate, iar ceea ce nu poate gandi creerasul imatur, atat la femei cat si la barbat, cauta gandire, raspuns in alte parte. Deci iata, imaturitate , lasitate si poate or mai fi si altele , dar nu mai am rabdare sa le cuget acum.