View Single Post
Vechi 08.12.2006, 16:47:55
Petro Petro is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Eu cred ca atunci cand va venii vremea, ne vom unii toate confesiunile intr-o singura biserica.

Acea Biserica exista deja, e Biserica ortodoxa. Cine vrea sa fie cu Mântuitorul se face fiu al acestei Biserici.
Cautand cu totul altceva am dat ce acest forum si m-am decis sa scriu... fiecare e liber sa se exprime... deci si eu chiar daca sunt crestin romano-catolic nu ortodox.
"Acea Biserica exista deja, e Biserica ortodoxa. Cine vrea sa fie cu Mântuitorul se face fiu al acestei Biserici."
Cred ca cel care a scris acest mesaj face aceeasi greseala ca un altul care zice ca: Biserica exista deja: e biserica Catolica, e "Biserica" Musulmana sau orice alta confesiune. Capul Bisericii e Hristos iar madularele suntem noi, toti cei botezati in numele Sfintei Treimi, care credem in Dumnezeu (atat cat e fiecare capabil) si care marturisim credinta in Dumnezeu prin viata noastra cea de toata zilele. Iar Hristos nu e Catolic, Ortodox sau Protestant dupa cum nu veti gasi nicaieri in Evanghelie scris, ci e Fiul lui Dumnezeu. Nu uitati ca confesiunile au fost create de oameni nu de Dumnezeu.
Reply With Quote