24.12.2008, 02:09:04
|
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
Din cate ne-a scos Sf.NEctarie si pe noi familia noastra din cate NECAZURI si PROBLEME, nu mai zic de boli... Dar NUMAI prin STARUINTA in rugaciune, prin lepadarea de pacate, si UNIREA cu Dumnezeu prin Sf.Spovedanie Sf.Impartasanie si FAPTELE BUNE presarate de RUGACIUNE!!!
Precum un copil plange ca sa il ia mama sau tata in brate nu se potoleste pana nu invinge, adica pana nu le provoaca mila prin insistenta nu se da batut pana cand unul din parinti il ia in brate unde simte cel mai bine dragostea lor, atunci se simte in siguranta... asa trebuie sa facem si noi cu MAMA noastra Care este Dumnezeu, caci noi Il consideram a fi de gen masculin, NU este asa, ci Il putem numi si MAMA!!! Apoi sa Ii zambim lui Dumnezeu plini de recunostinta si sa Ii multumim pt Darurile Sale!!!
Sf.Nectarie este OCROTITORUL familiei noastre, peste tot casa ne este impodobita cu icoane sau poze cu Sf.Nectarie... Fiecare din noi alearga la sf.Nectarie cand are ceva, fie fratii mei cu scoala, fie parintii mei cu problemele lor familiale...
In Schimb, eu il numesc BUNICUTUL MEU atat de mult il IUBESC incat NU am cuvinte sa descriu... e imposibil... dar cu ajutorul Dansului ne-a izbavit din MARI si GRELE necazuri!!!
Slava lui Dumnezeu pt bineplacutul Sau Sf.Nectarie!!!
|
De unde ai cumparat icoane cu Sf.Nectarie si cam ce icoane?
|