View Single Post
Vechi 25.12.2008, 22:39:52
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Poi sti cum e vorba, fiecare cu treaba noastra, noi nici nu suntem asa de reticenti, pt ca mai ales in zonele unde numarul neo-protestantilor este mai mare , ortodocsii merg din curiozitate sau la invitatia lor la botezuri, evanghelizari etc..cu preponderenta in Ardeal si intampla lucrurile astea, mai degraba ei sunt reticenti in a intra in bisericile noastre si ca sa-ti dau un singur exemplu, un vecin din familie neo-protestanta s-a casatorit cu o fata ortodoxa si a acceptat sa se cunune religios in biserica ortodoxa, tatal tanarului, un penticostal infocat care si el la randul lui fusese ortodox inainte, a refuzat pur si simplu sa intre in biserica ortodoxa pt a participa la cununia religioasa a fiului sau, pur si simplu a stat la usa, nu a intrat,
Aici la mine nu intra niciodata neo-protestantii in biserici ortodoxe si de multe ori am observat ca participand la priveghiul unui adormit ortodox, neoprotestanti ies din casa sau din capela atunci cand intra preotul sa savarseasca slujbele aferente
ADICA EI NU INTRA IN BISERICILE ORTODOXE SI ATUNCI NOI SA INTRAM ,SA LE ACCEPTAM INVITATIA!!??ASTA E FOARTE RAU!!,Eu cind eram invitata ,la inceput ,din politete spuneam ca merg ,dar nu mergeam la ei ,apoi vazind fariseismul lor ,le-am zis pe fata ca nu am timp sa merg nici in biserica mea ,ortodoxa de cite oti as dori ,cu atit mai mult sa merg pe la alte biserici .!Si dupa 2-3 raspunsuri de acest gen AM SCAPAT DE EI ,vazind ca nu au pe cine CORUPE!!
Reply With Quote