Citat:
În prealabil postat de Mirean
Comertul cu animale vii este in continuare permis, dar au aparut norme specifice (autoritatile trebuie sa stie cine, ce si cui vinde). Referitor la aviara...taranii au fost despagubiti, nu? Asa ca nu vad acre este motivul nemultumirii tale. Mai nou, produsele agricole se pot vinde si in alt judet decat cel in care producatorul are domiciliul i inca nu au fost impuse normele europene (ma refer la cele de igiena).
Vor fi probleme noi, dat fiind ca am devenit tara UE, dar cele mentionate de tine nu mi se par. mai degraba ma tem de cei din Republica Moldova care se angajeaza in Romania si sunt dispusi sa âprimeasac jumatate din salariul pe care il cere un roman pt aceeasi munca.
Cat despre Noua Dreapta...te rog sa citesti atent postarea mea, la care tu faci referire.
|
dr de ce sa stie autoritatile ce ,cine si cui vinde ,de aceea au murit tinerii in revolutie sa scapm de comunismul autoritar si sa intram in robia comunismului ue!!??Dumnezeu l-a lasat pe om liber ,iar scopul nu este numai ca sa stie ue ce face taranul roman ,
ci sa si IMPIEDICE independenta lui mica economica ,doar tre sa cumparam de toate ori avem ori nu bani ,salarii ,pensii[care nu-s ca-n occident]de la supermarketurile straine de la noi ,produse cu dioxina ..ca ..de ..sint mai bune ca porcul crescut natural de taranul roman.DC aSINT MULTI CUA GINDIREA LUI mIERAN ,vVAI DE NOI SI DE TATISOARA NOASTRA ,ASA CUM A FOST SI VAI DE PASARETUL SANATOS AL TARII,INVIDIAT DE ue ,ASA CA TREBUIA DISTRUS SUB UN MOTIV OARECARE!!