26.12.2008, 12:10:30
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
[COLOR=green]IARNA LA NEW YORK[/COLOR]
[COLOR=green] [/COLOR]
[COLOR=#000080][COLOR=green][COLOR=navy]A nins si ninge-ntr-una si parca mi se pare[/COLOR],[/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Ca iarna s-a desprins din cartea cu povesti.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Revad casuta noastra, din vremi de altadata[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Cu geamuri luminate, din vechiul Bucuresti.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Ma las purtata-n visul copilariei mele[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Cu cozonacii mamei, atat de rumeniti,[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Cu bradul de Craciun, superb ornamentat[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Pe care mici si mari il admiram vrajiti.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Si... uite cum apare mosul cu tolba plina[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]De jucarii si dulciuri, nimicuri si confetti[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Si cartea cea ravnita, cu poze colorate[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Doar-doar o face mosu' o bucurie fetei![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Observ insa ca barba i s-a lasat putin[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Si dintr-odata-mi pare ca-i recunosc cravata.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Remarc cu voce tare, uimind pe toti ceilalti:[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]"Dar nu e Mos Craciun, e pur si simplu...tata!"[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]---[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Pasesc prin neaua alba cu-atatea amintiri[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Si ninge, ninge-ntr-una in marele New York[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Si, ca de fiecare data cand iarna poposeste[/COLOR],[/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=navy]Ma prinde dor de-acasa si-as vrea sa ma intorc.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=navy][COLOR=green]Luciana Stoicescu-Vaughan[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]