Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Dumnezeu a facut pe Eva din coasta lui Adam...asadar este firesc ca mereu barbatul si femeia sa fie atrasi unul de celalalt. Din propriile mele trairi iti pot spune ca un om cauta in altul sa-si gaseasca implinirea atat pe planul afectivitatii cat si al gandirii.De multe ori este nevoie de mai multe persoane ca sa le gasesti pe toate acestea si atunci avem nevoie continu de dialog.De ce trebuie sa fie o persoana de sex opus?Cu inaintarea in varsta nu va mai conta.
|
Eu acum am citit cele ce le-ai scris , dar am ramas masca , cum se spune. Esti atat de sincera , directa si simpla in cuvantul tau . Ai un aer de puritate, nevinovatie, mai rar intalnit. Te rog sa nu le iei ca laude , ci ca pe niste simple constatari cat se poate de firesti. Chestia aceea cu explicatia atractiei continue dintre barbat si femeie, m-au facut sa zambesc si in acelasi timp , m-a pus pe ganduri. Ar veni cam asa, femeia isi urmareste pe cel ce i-a dat bucatica de coasta, iar barbatul o urmareste pe cea careia i-a dat bucatica di coasta lui. Cat priveste trecerea anilor la barbat, nu pare a fi o regula. Sunt multe, multe cazuri de grele ispite si caderi in pacat si dupa trecerea multor ani din viata.