View Single Post
Vechi 27.12.2008, 00:07:58
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Nu dupa spusele mele, ci dupa invatatura crestina,instituita de Sfintii apostoli si cele Sapte Soboare Ecumenice!
Daca vei citi orice dogmatica crestina cei gasi exact ce am postat eu!si pacatul exista de la Adam si mai devreme inca!
Daca anul nou(ajunul sarbatoarei Sfantului Vasile) il sarbatorim in mod necrestin,nu stiu ce fel de crestini crezi ca suntem,dar sigur ne manifestam in mod pagan.
Un crestin se defineste prin prin credinta in Iisus Hristos si in invatatura celor ce au primit puterea de la Mantuitorul de a lega si dezlega.Nici un crestin
autentic nu face selectie dintre obiceiuri pagane!Nu confunda ,,calea de mijloc''obiceiuri pagane.
Ce amestec are Dumnezeu cu satan?Ce amestec are un cult crestin cu obiceiuri crestine?
Nu confunda intelepciunea,echilibru ... cu slabiciunile noastre ,pe care in loc sa le recunoastem,ne straduim sa le ascundem sub rationamente false.De aceea,de multe ori,culte protestante si neoprotestante au dreptate cand ne acuza de multe!
Intreba orice arhiereu al bisericii ortodoxe daca nu este corect ce spun eu!Iar daca invatatura unui unui arhiereu nu o accepti nu esti cresti-ortodox ci pseudo-crestin ortodox!Iar daca pretinzi ca apartii altui cult crestin,tot greseti pt ca nici acolo nu vei gasi aprobare pt obiceiuri pagane.
De altfel trebuie sa te informez ca si etnografii spun ca aceste obiceiuri sunt de origine pagana,Deci aceste obiceiuri sunt recunoscute ca pagane!...Si nu obiceiurile pagane ne-au ajutat sa faurim un stat independent,ci Bunul Dumnezeu!
Cineva echilibrat psihic nu va spune ca albul este negru si negru alb!
Roaga-te sa nu-ti ispiteasca Dumnezeu trufia gandirii mai mult decat poti gandi
Sfantul Andrei era nebun pentru Dumnezeu!a gresit cu ceva???!!!
,,Saule,Saule,greu este a lovi cu calcaiul in tepusa!''