Citat:
În prealabil postat de Mirean
Prietene, am asistap personal la niste lucruri nu tocmai OK (un tip care talmacea "dupa ureche" Scriptura la o intalnire de Duminica seara, etc). Stiu exact ce spun.
Cat despre "ucenici sinodali"...da-mi voie sa ma indoiesc sincer. Cunosc, insa, cazuri in care ierrhii au atras atentia anumitor preoti din eparhiile lor sa aiba grija cu "lucrarea" pentru ca manifesta tendinte de izolationism (stii si stu: bisericile cu dedicatie, in care se intalnesc, in special visarionisti).
Oricum, nu trebuie sa te cinving de nimic. Nici pe tine, nici pe altii. Vehementa ta e graitoare.
|
Mai frate, daca nu ti-a placut,
BINE AI FACUT CA AI PARASIT gruparea!!! Dar pt asta nu inseamna ca esti indreptatit sa te afirmi atat de blasfemietor si batjocoriotr la adresa NIMANUI de pe lumea asta, atat timp cat tie HRISTOS NU TI-A DAT NICI O PUTERE DE A JUDECA SI DE A "CATEGORISI" OAMENII!!! Ar trebui sa AI ATATA SMERENIE INCAT SA ITI FIE MILA SI SA TE ROGI PT APROAPELE caci
"...de va cadea un om in vreo greseala, VOI cei DUHOVNICESTI, INDREPTATI-L pe unul ca acesta cu duhul BLANDETII, luand seama la tine insuti, sanu cazi si tu in ispita..." adica in JUDECATA sau OSANDIRE!!!!
"...purtati-va SARCINILE unii altora, si asa veti implini Legea lui Hristos!"
NU sa faci "campanie" impotriva lor!!! NU TE-A PUS NIMENI sa JUDECI!!! DE ai aceasta indreptatire de la Hs, ma retrag si fii TU judecator!!!
Iti repet inca o data ca tot NU intelegi:
FRATIA TA AI STAT NUMAI CATVA TIMP "PE LANGA" VISARIONISTI, NU "INTRE/PRINTRE" VISARIONISTI, SI CU ASTA, NU AI STAT LANGA PR.VISARION CA SA STII CATE STIU EU, DECI TE ROG FRUMOS, NU MA CONTRAZICE CA AM MAI MULTA VECHIME DECAT FRATIA TA, nu o spun ca o lauda, ci o spun ca NU CRED in ceea ce spui, ABERATIILE tale, eu care am stat ANI INTREGI langa Pr.Visarion!!! si nu stiu putine, ci N lucuri pe care fratia ta NU ai sa le stii NICIODATA si nici NU TREBUIE sa le stii!!! AMIN!
Fii Binecuvantat suflet neiertator!!!