View Single Post
Vechi 28.12.2008, 05:41:14
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Musulmanii din India

Citat:
În prealabil postat de ellysgiulia Vezi mesajul
Buna.sunt noua pe acest forum si as dori niste informatii despre casatoria dintre o crestina si un musulman (indian). Stiu ca este posibila dar nu stiu mai exact care sunt pasii...ce trebuie sa fac eu..el....ce acte trebuiesc si unde.va multumesc si sper sa ma indrumati.O zi buna.

Buna Elly,

Uite as vrea sa-ti relatez cite ceva referitor la acest particular tip de musulmani, deoarece sint foarte diferiti de musulmanii arabi.

Musulmanii indiani erau cu mult timp in urma paria societatii indiene, ei nu aveau voie nici macar sa se uite la fata celuilalt, erau privati de orice bun si de orice drept, fiind tratati ca si un nimeni al societatii lor.
\la un moment dat au sosit musulmanii din Pakistan si din arabia si i-au tratat normal, ca pe o fiinta, dindu-le de mancare, imbracaminte, insa cel mai important a fost faptul ca i-au considerat umani.

Acest tip de indian, accepta doar musulmanul indian sau pakistanez, din pacate. La ei ca si la arabi, a minti e o calitate, in schimb la noi e un pacat.
Daca el se casatoreste cu tine, care esti ortodoxa, el nu va mai fii acceptat de ceilalti indiani. Nu uita ei mint unul pentru altul ca sa se apere, fara scrupule.

Daca aceasta este dorinta ta fierbine, atunci ori tu vei trece la muslim ori el va trebui sa treaca la ortodoxie.

Alegerea este a ta.
Depinde ce vrei sa faci in viata.

Mai trebuie s ate gindesti si la faptul ca vei avea copii. Acesti copii, depinde in ce religie te vei casatori, ori vor fii musulmani d ela nastere, ceea ce inseamna ca le iei cu buna stiinta Taina Sfantului Botez si in acelasi timp tu vei renega Taina Sfantului Botez pe care ai primit-o ori el va trece la ortodoxie - ceea ce ma indoiesc mult de tot el nu te va iubi pe tine niciodata asa cum tu pe el, incit sa-si renege religia - si atunci ai rezolvat problema ta.

Eu am contact cu ei tot timpul din cauza job-ului meu, si pot sa-ti spun un lucru ca ei imi spun mie:niciodata sa nu crezi unui indian. Am citiva prieteni printre ei, insa niciodata nu contez pe ceea ce spun ei( asta din experienta).

Mai exista un alt aspect: ei nu sint foarte muncitori,iar sotia trebuie s astea acasa - ceea ce inseamna ca te intorci inapoi in timp, cind femeia statea acasa la buna buna dispozitie a unui sot mai mult sau mai putin binevoitor.

Repet: fiecare este liber in viata sa faca alegeri asa cum bunul Dumnezeu ne-a lasat: liberi sa alegem calea cea buna sau...pe cealalta. Dumnezeu e ingaduitor si nu ne pune piedici, ca stie El bine ca ni le punem singuri ...

Oricare va fii alegerea pe care o faci in viata ta, fii responsabila si nu lipsi un "maine" copii de Botez.

Viata ta o poti duce pe calea pe care o vrei tu, insa ei, copii tai, nu au de ales cind sint mici, depind de tine.

Gindeste de doua ori, apoi fa un singur pas.

Incearca sa vezi daca el va trece la credinta ta, as adoar ca o proba de iubire din partea lui, insa dubitez mult de tot ca se va intimpla.