View Single Post
Vechi 28.12.2008, 06:44:02
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Miliarde de oameni sunt obisnuiti sa petreaca si sa deschida sampania la miezul noptii ,stiu si oameni credinciosi care fac asta.Evident este ca nu trebuie sarbatorit asa si manifestat asa.Acum sunt curios cum isi petrec crestinii de pe forumul acesta sau ce fac ei in ziua de revelion.Tare mult mi-as dori sa aflu si poate si cum ar trebui corect.Eu nu zic sa stam in biserica la 12 noaptea dar nici sa bubuim cu artificii.Doamne ajuta!
Anul trecut s-a organizat petrecerea dintre ani la noi la biserica in sala de festivitati, a fost f. frumos, ca in familie. Inainte de petrecere parintele a oficiat un Te Deum, slujba de multumire. In prima zi de Anul Nou a fost slujba cu Liturghia Sf. Vasile cel Mare si Moliftele. Am mai fost si in Romania la slujba din ziua de 1 Ianuarie, este un sentiment deosebit si este foarte bine zic eu sa iti incepi anul punandu-te sub aripa ocrotitoare a Domnului.

PS: anul acesta cred ca am sa stau acasa de Revelion, am auzit ca la biserica ar fi un fel de petrecere cu circuit inchis!
Reply With Quote