View Single Post
Vechi 28.12.2008, 17:55:19
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Geo, poate ai si tu o parte de responsabilitate (iarta) in nici nu stiu cum sa ii spun aberatia ( oare e suficient???) cititta mai sus.. [COLOR=red]Vreau si eu particele de moaste..[/COLOR]. Dar oare ce credeti fratilor ca sunt acestea?? Talisamane?? Sunt sfinti parinti ( cunosc personal) ce au primit in dar particica de moaste DAR NU AU INDRAZNIT sa le tina in chilie, le-au dus in biserica. ATATA evlavie aveau!! Si noi credem ca suntem vrednici ba mai mult le socotim asa ...nici nu mai stiu cum sa spun..Sunt asa de suparata, asa de suparata. Mai bine nu mai intram pe forum..mai bine faceam! Ma gandeam Geo, uite avem aici pe forum un parinte ce slujeste la un spital. Oare nu ar fi mai potrivit sa donezi particelele de moaste ale Sfantului Nectarie sa se foloseasca cat mai multi de ele? Indranesc sa scriu acestea calauzita fiind de indemnul " Daruind vei Dobandi"!
Nu te ridica cu manie asupra mea, [COLOR=red]nu eu am cerut, Sf.Nectarie a venit la mine, de la duhovnic, eu NU pot sa trec peste El, iar daca am zis ca "nu are oricine" ziceam ca NU ORICINE ARE [COLOR=black]DE DAT[/COLOR]! Duhovnicul meu e staret de Manastire, nu este nicio nedreptate, ci fii calma, stie duhovnicul meu de ce mi-a dat! eu NU POT SA TREC PESTE EL!!! iar daca te-a smintit marturisirea mea te rog frumos sa ma ierti, nu am vrut sa va impartasesc BUCURIA facuta mie de Sf.Nectarie, si sa cedeti cat de MARE este!!! Daca vrea cineva, sa se roage cu credinta la Sf.Nectarie, caci daca ii va fi de folos, va PRIMI, altfel, numai Sf.Stie de ce nu vine la cea persoana, nu ca eu ma arat vrednic, DOAMNE FERESTE, NUMAI SF.NECTARIE STIE DE CE A VENIT LA MINE!!! EU NU AM CERUT DUHOVNICULUI, ci i-am spus asta in simpla si sincera rugaciune Sfnatului Nectarie in urma cu mai bine de 4 ani... daca anul trecut mi-a implinit rugaciunea de acum 4 ani, cu ce sunt eu de vina????????????????????????????????????????[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Sora Jenica, te rog frumos sa ma ierti!!![/COLOR]