Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Te rog sa ,ma ierti draga Cristi,ca intru in vorba dar chiar nu ma pot abtine!!
Patriarhul Daniel in cuvantarea sa la intronizare in diminica evangheliei despre"iubirea vrajmasilor" a facut apel la toleranta!
Daca suntem crestini ai lui Hristos ar trebuis sa ingropam sabia razboiului si sa nu mai sreigam atata pe aceea perioada din viata noastra ,mai ales a celor cu tamplele albe...Ai spus intr-o postare ca sunt sincera .Ei bine sunt, atunci cand spun sa lasam trecutul cu cele bune si rele caci, chiar daca nu vrem sa recunoastem sau vrem sa fim"in trend" (si istoria va alege graul de neghina) aproape toti am fost implicati daca nu direct,macar prin cei apropiati noua.Nu vreu sa ma intind mai mult cu discutia dar multi din cei da acum care striga impotriva acelor vremuri sunt lupi in piei de oaie.Noi ca oameni credinciosi ar trebui sa ascultam doar de cuvantul lui Hristos din Evanghelii si sa ne vedem de mantuirea noastra caci:
-"bucurie se face in cer pentru un pacatos care se pocaeste"
-n-am venit sa cgem pe cei drepti cei pe cei pacatosi la pocainta"
-"nu sunt vremile sub om ci bietul om sub vremuri"......etc.(asta fiindca tot suntem la capitolul citate).
Nu vrea nici o replica la cele spuse de mine.Iertare!!!
|
Draga Dorina nici nu vreau a replica , pentru ca sunt intru totul de acord cu tine, caci cum poate fi altfel cand ne leaga aceleasi ganduri, nazuinte si aceasi dragoste intru Hristos. Departe de mine gandul de a huli trecutul sau de a-mi indrepta privirea sau mintea catre cele nefolositoare, dar eu am vrut arata Silviei , ca Petre Tutea nu trebui condamnat sau blamat pentru un gand, o vorba, o fraza , un cuvant. Atat am vrut arata si raman convins ca Petre Tutea ramane in constiinta noastra ca un bun roman si-un iubitor adevarat de Dumnezeu. Dumnezeu sa-L ndihneasca in liniste in Imparatia Sa !