View Single Post
Vechi 28.12.2008, 23:27:11
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: RM VALCEA
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
nu stiu ce vrei sa insinuezi cu postarea ta, dar eu am oferit explicatii tipiconale, numa prost sa fii sau labil mintal sa faci afirmatii de genu ca "pt ei Hristos invie numai Duminica", da poate voi sunteti mai destepti ca aia de au facut liturghieru, poate daca traiati pe vremea sfintilor parinti ii acuzati si pe ei de cine stie ce, ca pentru informatia voastra cele 3 liturghii bizantine sunt prescurtari a liturghiei lui iacov, fratele Domnului, iar cele 3 liturghii pe care le avem noi azi numai apartin 100% celor 3 sfinti parinti caci unele parti au fost adaugate ulterior, cum ar fi Trisaghionul sau Sfinte Dumnezeule. Daca doriti sa aflati mai multe cititi si voi un liturghier sau explicarea sfintei liturghii a sfantului gherman patriarhul constantinopolului sau a lui nicolae cabasila. Si tot asa ca fapt divers aflati ca exista si liturghia sfantului evanghelist marcu care se mai savarseste in biserica ortodoxa copta din egipt
Imi pare rau ca intru in discutia voastra dar domnule Valentin daca sunteti crestin adevarat nu ati fi zis de cineva ca e prost nu aveti nici un drept sa il jgniti cum nici eu nu am nici un drept sa comentez dar Laurentiu si-a exprimat parerea lui esti cumva Mantuitorul sa judeci un om care nici macar nu il cunosti ci pt ca a zis cateva cuvinte care nu v-au convenit gata e prost.CEA MAI GREA BOALA A OMULUI DE A JUDECA FARA SA-SI VADA BARNA DIN OCHIU LUI!Imi pare rau ca pe acest forum de CRESTINI se fac insulte
Reply With Quote