View Single Post
Vechi 08.12.2006, 21:29:16
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Nu stiu daca apelativul de "draguto" mi se mai potriveste. Am si eu o varsta.
Asa este : totul e permis , dar nu totul ne foloseste. Si apoi nu uita, ca vom da socoteala de orice cuvant spus.
Am postat pe forumul cresti-ortodox, in speranta unor sfaturi duhovnicesti, ceea ce am si primit din alta parte.
Iti multumesc si tie pentru sfatul dat, si eram tentata sa-l urmez, dar citind ce scrie Arsenie Boca despre rostul incercarilor m-am oprit la timp:
" Viata aceasta (pamanteasca) nu are scop in sine, ci in cealalta. A o trai ca scop in sine inseamna sa-i tai perspectiva vesniciei, inseamna sa negi, sa alungi pe Iisus din tine, sa alungi Sensul si sa ramai cu nonsensul (cu diavolul)".
In ceea ce priveste restul mesajului tau, si pentru asta ne-a dat Dumnezeu tacerea: sa tacem, cand nu avem nimic bun de spus. Iata inca o dovada, ca nu tot ce gandeste omul cu capul lui este bun si ca e mult mai bine sa apeleze la biblie si Sfintii Parinti si sa dea un raspuns corect si ziditor.
Multumesc inca odata, caci mi-ai dat dupa plinatatea inimii tale.
Iti urez un Craciun fericit!

Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Iadul pe pamant inseamna rai in cer.
Multumesc! Traieste tu in iadul de pe pamant... Eu prefer raiul meu! "Craciun fericit?" Cu siguranta voi avea dar nu in sensul tau, in sensul perceperii tale. Fereasca Dumnezeu! Mie-mi place ca la sarbatori sa fiu vesela, sa rad, sa glumesc, sa ma bucur alaturi de cei dragi, atat cat mai sunt. Se vede ca indictrinarea, fanatismul, execesele, odata ce patrund in om, sunt precum drogul. Distrug incet si sigur.
Fereste-ma Doamne, de ridicol! Multumesc, Doamne!
Reply With Quote