View Single Post
Vechi 29.12.2008, 23:17:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de memike Vezi mesajul
Nu stiu ...stiu ca nu e bine sa spun...ca de obicei cand spun ce am facut parca imi pierd tot sporul....da am fost si m am spovedit....si ma rog asa dupa puterea mea...si am fost si la doctor....si iau pastile...dar tot asa....ma mai iau gandurile astea....e si problema ca nu pot sa fac o diferentiere daca e ceva de natura psihica sau de natura sprituala...sincer is disperat...nici sarbatorile nu le am petrecut asa linistit....si la biserica merg asa cat pot dupa puatere...si totusi...habar nu am ce sa mai fac....
Evita sa te mai gandesti la aceasi problema, evita sa faci obsesii, fixatii pe o chestie imaginara, creata de gandul tau necontrolat. Mergi pe drumul bisericii, pune mana si omoara timpul cu cititul , ca sa nu ai timp sa visezi cai verzi pe pereti. O minte si un trup nepus la lucru, se ndreapta spre nebunie, spre pieire. Vezi aici pe forum la resurse on line , ai o groaza de adrese interesante. Repet, lasa vaicareala, nu te mai lamenta, nu sta cu mintea in gol si trupul in lenevie si totul o sa fie bine.