"Biserica mea de suflet"! Am intrat in multe biserici, am fost la multe Manastiri din tara, peste tot am simptit linistea sufleteasca, peste tot am intalnit oameni de suflet, oameni care mi-au fost aproape. In copilarie mergeam cu mama mea in cartier la o bisericuta apropiata, si era biserica mea de suflet, mai tarziu plecand la casa mea cea mai apropiata biserica mi-a devenit de suflet, preoti de aici mi-au intrat in casa, mi-au sfintit casa si atunci cand mi-a fost mai usor sau mai greu acolo am gasit si inca gasesc linistea.Dar in drumul meu la serviciu in fiecare dimineata trec prin fata bisericii "Delea Veche"! Ne salutam in fiecare dimineata! Aici slujeste un om minunat, un preot cu mult har cum se spune, un preot poate mai minunat decat toti pe care i-am intalnit pana acum "Preotul Florian"! Acest om caruia eu ii datorez toata recunostinta a facut pentru mine, cu ajutorul lui Dumnezeu adevarate minuni! Si cu multi ani in urma am avut o mare dorinta, dorinta care Dumnezeu a avut grija sa mi-o indeplineasca! Mi-am dorit ca aici, in aceasta biserica minunata, in acest locas sfant, inconjurat de o gradina de vis, aici unde acest om minunat mi-a stres lacrimile si mi-a incalzit sufletul, aici sa imi duc fetita la altar! Si in acest an care in curand se inchie dorinta mea a devenit realitate!
<a href="http://dl.fisier.ro/files/rof47lfm3mgcg3n/DSC02532.JPG">Download </a>
|