View Single Post
Vechi 30.12.2008, 09:09:02
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
“Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicind: Eu sunt Hristos (adica la noi este Hristos!) si pe multi vor amagi… Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi” (Matei 24,4-5,24).
Dupa parerea fratiei tale si o manastire este rupta de Biserica Mama, pt ca are organizarea ei proprie (difera de la Manastire la alta) iar faptul ca tot arunci cu pietre se vede CINE esti... tu arunci eu ma apar... "Cine este FARA DE PACAT sa arunce primul cu piatra..." iar fratia ta deja ai acest "sport" de care nu te lasi...

Vezi ca Mantuitorul mai spune un cuvant "VA AMAGITI NESTIIND SCRIPTURILE" caci ce spui fratia ta, NU are cu nimic de-a face cu ce este la Pr.Visarion care nu a spus NICIODATA invatatura sa ci A SF.PARINTI SI Dlui XC! Deci daca si asta tagaduiesti (in cele din urma) ASA VEI FI BINECUVANTAT de Dumnezeu... ca din cauza MANDRIEI te va SMERI Dumnezeu...

[SIZE=4]Vezi? din cauza ca unuia ca FRATIA TA care a inteles GRESIT totul, este DENATURAT in fata oamenilor si clericilor Pr.Visarion si ucenicii sai!!! Unul ca fratia ta care spune numai aberatii NU DIN ADEVAR ci din MANDRIE (ca sa creasca in ochii celorlalti, cand vede ca este atacat pe drept), nu ca ar vrea sa descopere oamenilor adevarata situatie, ci din dorinta demonica de a fi "CINEVA"! [/SIZE]
[SIZE=4]De aceea s-a ajuns AICI, ca toti ca fratia ta ati ISPITIT lucrarea si nu ati fost SINCERI CU VOI INSIVA! Si apoi ati inceput sa URLATI cu MANDRIA VOASTRA "uite ce fac visarionistii" si sa infumurati totul! Oricum CINE SE SCUZA SE ACUZA! deci nu te mai scutura de "visarionisti" de pe fratia ta, ca te vede toata lumea si tot ce faci si spui te faci de rusine.. desi ESTI pt Biserica atat timp ca NU STII SA RABZI SA IERTI SI SA IUBESTI!!! cum spui la rugaciune "TRECI CU VEDEREA PACATELE MELE"??? cum spui rugaciunile dinaintea Sf.Impartasanii? oare esti atent la ele??? [/SIZE]
[SIZE=4]Nu uita ca fiecare OM are cate un duhovnic si fiecare se spovedeste, si fiecare face pocainta pe masura lui, iar fratia ta judecand si ponegrind pe apropapele tau, Dumnezeu le iarta pacatele si greselile iar fratia ta ramai cu judecata si te vei osandi inaintea lui Dumnezeu! (NU o spun eu ci Hs si mai mullte detalii gasesti la Sf.Ioan Hrisostom in "Despre Pocainta" sau la Cuviosul Paisie Aghioritul in "Patimi si Virtuti"!)[/SIZE]
[SIZE=4]Daca vrei sa te mantuiesti AI GRIJA ce spui ca "pentru orice cuvant desert VETI DA SEAMA"!!![/SIZE]

Fii binecuvantat si ma IARTA!!!