View Single Post
Vechi 30.12.2008, 20:17:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Traduceri

Cer scuze tuturor de pe cest forum, daca cineva se simte lezat la vederea unui text in engleza.

Comunicarea este chei succesului intotdeauna.

Daca cineva doreste traducerea, nici o problema.

Am sa lucrez la aceasta traducere si am sa postez traducerea ca sa fie pe intelesul tuturor. Nimeni nu este prost sau fariseu daca nu intelege o limba sau intelege ce vrea, nici neluat in consideratie.

Am vazut si alte postari in englez, si am considerat - de la mine putere, de asta am si cerut scuze - ca intelegeti limba, deoarece stiu ca Romania a avut obligatoriu in scoli limbile straine spre deosebire de alte tari.

Pina la finlizarea acestei traduceri, esenta este diversitatea tipuil de boli sexuale care necesita un tratament special si internare in clinici profesionale. De asemenea implicatiile sociale ale unui astfel de bolnav si tratamentul in 12 pasi ca si la alcoolisti.
Nu este vorba de a fi lezat de un text in egleza. Cer si eu scuze daca te-ai simtit lezata ! Eu in scoala am facut 9 ani de franceza si 3 ani de germana ( un exemplu personal) . Daca este obligatoriu a invata engleza la 52 de ani , ma voi supune. Iertare ( fara mandrie )