View Single Post
Vechi 30.12.2008, 22:01:28
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Doamne Dumnezeule, Doamne ! Dar chiar ma interesa traducerea. Am cerut absurdui ? Trebuie sa ma iei peste picior ? Cat s-a parlamentat pana acum, se traducea de 10 ori! Rai suntem, mai rai decat ne inchipuim ! Daca noi intre noi avem atata mandrie, ce pretentie avem de la cel ce- I intoarce spatele lui Dumnezeu. Te rog sa ma ierti nu am nevoie de nici o traducere. Stai linistita , nu-ti pierde timpul cu un prost ca mine sau ca altul, analfabet de Limba Engleza. Vorba lui Anca, e mai important Revelionul ! Pace si numai bucurii sa ai in Noul An !
Cristi!!!
Te-am jignit eu cu ceva?
Cind, unde si cum!
Ai o problema personala cu mine?
Pai de ce? Si de cind?
Eu nu am vazut cerea de traduceri pina acuma, la mesajul tau, deci ma acuzi pe nedrept, dar tu stii mai bine.
Ce usor intra la cearta, dar eu iti repet: vorba dulce mult aduce, duhul blindetii este cel pe care il cauta un ortodox, nu pe cel al razboiului, al ironizarii si al criticii fara motiv.

Eu incerc sa-ti spun ca nimeni in afara de tine nu te-a facut prost sau analfabet sau asa ceva... m-ai lasat cu gura cascata, din bun ortodox ai devenit un razboinic!
Pai de ce?
Pai cum?

Doamne iarta-i ca nu stiu ce zic!