View Single Post
Vechi 30.12.2008, 22:19:08
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Imi pare rau ca intru in discutia voastra dar domnule Valentin daca sunteti crestin adevarat nu ati fi zis de cineva ca e prost nu aveti nici un drept sa il jgniti cum nici eu nu am nici un drept sa comentez dar Laurentiu si-a exprimat parerea lui esti cumva Mantuitorul sa judeci un om care nici macar nu il cunosti ci pt ca a zis cateva cuvinte care nu v-au convenit gata e prost.CEA MAI GREA BOALA A OMULUI DE A JUDECA FARA SA-SI VADA BARNA DIN OCHIU LUI!Imi pare rau ca pe acest forum de CRESTINI se fac insulte
Cand un om zice ceva impotriva unei hotarari tipiconale a bisericii este ori eretic ori increzut (fudul) ori neinstruit si prost.
Ori un om care se crede mai destept decat un sinod sau un arhiereu nu poate fi decat prost.
Din cele postate de Valentin si un om cu o clasa terminata ar intelege!
Asa ca mie mi se pare ca nu este crestineste sa spui ca albul este negru si negrul alb.
Asa ca acest Valentin are dreptate!dumneata cu ce drept il judeci pe Valentin!?
Eu as zice sa aplici chestia cu Barna la persoana dumitale, daca tot tii neaparat sa dai lectii de conduita crestina facand morala unui om care a postat ceva adevarat!
Valentin are dreptate in ceea ce apostat iar altii cauta motiv de tulburare a crestinilor si de a se da destepti!