View Single Post
Vechi 30.12.2008, 23:55:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Multumesc mult Alin. Da, toate cele de acolo duc la concluzi eronata a bolii trupesti ce numai medicina le poate salva. Fals ! Anca de fapt m-a lamurit intr un alt topic ca medicina nu vindeca si ii dau dreptate in totalitate. Cat despre mine draga Nina, sunt intr o perioada excelenta si in familie si duhovniceste , chiar rodnica, citind foarte mult din Ioan Gura de Aur , Sf. Vasile cel Mare si cam tot ce a scris Petre Tutea. Am batut recordul ! Ce n-am avut timp un an, am recuperat acum. A, am uitat am citit si Parintele Cleopa ( 7,8,12) . Asa ca draga Nina sa dea Bunul Dumnezeu sa fie mereu asa ca acum. Chiar sunt fericit de cum am terminat anul. Pace si tot binele din lume !
Iertare Nina ca banuiai ca trec prin nu stiu ce probleme. . , de ar fi cum e acum mereu cred ca treptele desavarsirii ar fi floare la ureche. Dar stiu ca vor veni, navali iar si iar incercari , ispite care mai de care. Perioada postului a fost infioratoare de cat de grea a fost in incercari ca niciodat ! Acum e liniste, o liniste aparenta. . .