View Single Post
Vechi 31.12.2008, 00:52:10
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
cand spui ca "cel smerit sta la locul lui" poate ar trebui sa te gandesti ca, poate, marele duhovnic ii indeamna pe unii sa-si vada de viata lor, de locul lor in Biserica, nu sa se "bage" in tot felul de miscari pseudo-ortodoxe...
Frate il cunosc pe pr.Teofil de mii de ori mai bine ca fratia ta... nu o spun ca o lauda ci ca argument ca STIU de ce am afirmat acea propozitie!
Frate draga, un stelist sau un dinamovist sau cfr-ist, rapidist, este cumva IN AFARA fotbalului? NU! desi sunt echipe diferite si fiecare iubeste echipa ce i se pare lui mai interesanta! Asa sunt si eu, visarionist, iubesc un parinte drag ce mi-a salvat sufletul de la moarte (macar sstii ce e moartea sufletului) si FAC ce m-a invatat in 17 ani! CU ce sunt rupt de Biserica? daca mie imi place Lykourgos Anghelopoulos si nu-mi place Mihail Buca sau Panaghiotis Kalambakas inseamna ca sunt "dezbinator al muzicii Bisantine, sau ca sunt in afara ei??? Vezi ca intelegi gresit ce spune Sf.Pavel la Corinteni si cum expui fratia ta! cum iubesc altii rock-ul sau altii manelele si altii hip-hop-ul si altii dance-ul sau house-ul inseamna ca fiecare e rupt de muzica??? FIECARE canta CE ii place!!! MIe nu-mi placea sa fi fost ucenic la alt parinte, ca pe acesta (Pr.Visarion) nu l-am ales EU, ci HRISTOS mi l-a dat!!!

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
Atitudinea ta, prin care negi ce spun preotii BOR nu-i deloc sanatoasa, prietene. Desi te simti peste masura de activ, tu ai adormit in sanul "lucrarii" care, ca si la (neo)protestanti iti da iluzia mantuirii. Sper doar ca unii sa se trezeasca...
NEG orice aberatie a fiecarui preot sau Ierarh daca este in afara Biserii, a sf.Evanhelii sau Sf.Traditii!
Cu atat mai mult aberatiile VOASTRE ale "catapultelor"! Stau impotriva oricarei afirmatii ce imi distruge Biserica si neamul indiferent de e preot sau mirean! Oare preotii nu e oameni??? si ei nu e supusi greselii? ei care este CLERICI!!! cu atat mai mult daca nu au cunoscut "lucrarea" si se "trezesc" vorbind aiurea caci TREBUIAU sa TACA!!! daca nu stii nimic SIGUR, TREBUIE SA TAAAACI!!! asa si fratia ta sa FACI LA FEL!!! sa taci ca NU stii ce spui!!!