View Single Post
Vechi 31.12.2008, 01:01:12
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iertare Nina ca banuiai ca trec prin nu stiu ce probleme. . , de ar fi cum e acum mereu cred ca treptele desavarsirii ar fi floare la ureche. Dar stiu ca vor veni, navali iar si iar incercari , ispite care mai de care. Perioada postului a fost infioratoare de cat de grea a fost in incercari ca niciodat ! Acum e liniste, o liniste aparenta. . .

Ma bucur foarte mult Cristi sa aud!
Daca te-am suparat, ma ierti, ca nu am vut absolut nici cea mai mica intentie de a te supara.

Cred ca esti un om bun, un suflet de aur, un bun ortodox, dar mi-ai raspuns asa intepat, incit credeam ca ori ai necazuri, ori poate o zi proasta. Toti avem.

M-ai confundt la un moment dat cu Anca: eu n-am pomenit de revelion, nici macar un cuvintel, dar n-are importanta.

Eu personal Cristi, am o parere buna despre tine, insa n-am putut intelege raspunsurile tale pentru Anca dresate mie, apoi sagetile tale spre mine, as adin senin. Asta este motivul pentru care am crezut ca esti bolnav sau ai probleme...
Pai, ma ierti inca odata, daca ti-am gresit cumva, a fost fara absolut nici o intentie!!!