Subiect: experiment...
View Single Post
Vechi 02.01.2009, 18:17:16
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit viata pe pamant, un miracol experimentat de noi

Citat:
În prealabil postat de Cristi007 Vezi mesajul
Va propun un experiment interesant...
Procurati "Indreptarul de spovedanie ortodox", cititi-l, si apoi urmariti care persoane din jurul vostru incearca in mod frecvent sa va determine sa pacatuiti. Chiar si pacatele cele mai mici!
Puteti avea surprize neplacute: persoane foarte apropiate, in care aveti deplina incredere.
Doamne-ajuta!
Cu ceva ani in urma ajunsesem sa ma mir cum reuseau unele persoane sa se aseze nonsalante in fata mea la rand. Eram ultima persoana la coada si veneau si se asezau cu un umar inaintea mea si pana la vanzator nu se lasau pana nu reuseau sa treaca inainte. Ca si cum eram invizibil. Sau, mai ciudat, ca si cum eu eram cel care incerca sa le ia inainte. Cateodata cedam fara sa spun nimic. Cateodata reactionam si le atrageam atentia cat se poate de politicos ca s-au asezat gresit. Reactionau ca si cum eu eram in culpa. La asa raspunsuri, asa mahnire in sufletul meu.
Incepand cu anul trecut am schimbat tactica. In loc sa ii atentionez incerc sa le ofer ceva. Ultimul exemplu: aveam cinci garoafe in mana. I-am oferit si lui doua fire. Imediat dupa aceasta, s-a retras in spate.

Este foarte important sa fim atenti in jurul nostru, pentru ca NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR. Iar reactiile noastre la aceste incercari nu trebuie sa fie la randul lor, INTAMPLATOARE, ci izvorate dintr-un firesc cat mai apropiat de esenta vietii pe pamant: IUBIREA.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote