Draga Laur , am inteles perfect cele pe care le-ai aratat, pentru ca si eu la randu-mi si sunt sigur ca foarte multi sunt ajutati de a urma calea cea buna, de catre Sfinti, ce sunt mijlocitorii nostri, cei ce ne vegheaza neancetat. Ma bucura marturia ta referitoare la Sf. Spiridon, marturie ce trebuie spusa, pentru ca si alti frati de ai nostri sa capete incredere in puterile de netagaduit ale Sfintilor bine placuti lui Dumnezeu. In fon daca nu-i aveam pe acesti Sfinti, viata noastra ar fi fost mult, mult mai saraca duhovniceste, dar Bunul Dumnezeu, atat de bine Le-a oranduit pe toate, incat si cel orb de credinta nu are cum sa le recunoasca in sinea lui. Pe mine mult m-a ajutat Sf.Mercurie, Sf.Mina si multi alti Sfinti dragi mie si la care ma rog zilnic. De Sf.Stefan nici nu mai incape vorba. Toti trebuie sa ne fie dragi. Poate cel mai mandru dintre mandrii poate spune ca el singur le-a dobandit pe toate cele bune si cu folos. Dumnezeu ne-a daruit fiecarui in parte pe Sfintii Ingeri Pazitori, ce mult trudesc pentru noi, mai ales cand suntem orbiti si cazuti in pacate. Iata ca Voia lui Dumnezeu e indreptata asupra noastra cu multa dragoste, iubire si nu in ultimul rand cu multa rabdare. Gresim, ne ridicam , dar in nici un caz singuri, fara ajutor. Greseala e voia noastra, ajutorul dat e de la El , de la Prea Sfanta Fecioara , de la Sfintii bine placuti Lui. Sa avem nadejde si mai ales asa cum bine spuneai sa invatam sa traim in iubire, sa traim in Hristos.