View Single Post
Vechi 09.12.2006, 22:48:33
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mioara
Desi stiam de la inceput ca asa se va intampla,am riscat, dar am primit inca o dovada ca voi nu doriti sa invatati nimic de la ortodocsi ci numai sa smintiti si sa intoarceti orice cuvant in folosul vostru.
O parere sincera, o apreciez... nu ma mira ura, dispretul sau "tratamentul" de dragoste crestina cu care sunt tratati oricine e altceva decat de religie crestin ortodox,... ceea ce ma mira insa e ignoranta cu care tratezi Adevarul Lui Dumnezeu, adevarul ortodox al raspunsului meu.
Priveste si trage singura concluzia(nu trebuie sa o postezi, ca sanu-ti calci cuvantul ca nu imi raspunzi)
Intrebarea lui danyel :
[color=red]Oare exista contradictii in Scriptura?[/color]
asta concluzioneaza tot pasajul sau, e oare posibil asa ceva.
Raspunsul meu concluzionat este : [color=red]NU[/color]
Facand abstractie de felul in care l-am scris, concluzia lui era o demonstatie daca vrei ca Biblia este adevarata si NU se contrazice Este infailibila.
A facut aceasta un deserviciu bisericii sau credinciosilor ortodocsi?
Raspunde-ti singura...
Sunt peste 100 de pasaje scrise de mine pe acest forum arata-mi macar unul in care este jignita sau contrazisa credinta ortodoxa sau invataturile ei?
Ai dreptul sa ma dispretuiesti, sa ma urmaresti pe alte forumuri sa culegi informatii sa le publici si sa il ajuti pe danyel sau pe altii care pun intrebari pertinente sa fie Ortodocsi buni. Lucru pe care eu il doresc din toata inima mea si anume ca toti oamenii sa fie Buni Crestini(Ortodox)si sa se apropie mai mult de Dumnezeu pt o viata curata si dedicata Lui Hristos.
Concluzie: Nu raspunsul meu tea intrigat, pentru ca este bun, si ortodox, ceea ce tea intrigat a fost faptul ca un penticostal a dat un raspuns bun.
Gandeste-te la asta !!
Fie ca Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti dea intelepciune pentru a fi o ortodoxa dedicata Lui ISUS (mi-am permis ca macar de data acesta sa scriu cu un singur I, cum sriu in scrierea mea curenta)
Cu respect si dragoste in Hristos Florin Birsan
Reply With Quote